Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea: Eu, daca as avea copii, i-as vaccina

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Eu, daca as avea copii, i-as vaccina

Desi spune ca daca ar avea copii mici i-ar vaccina, presedintele PSD Liviu Dragnea sustine vaccinarea obligatorie doar daca este imperios necesar. continuă pe Adevărul

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea: Daca as avea copii, i-as vaccina

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca sustine vaccinarea obligatorie, insa a subliniat ca are rezerve in a o impune beneficiarilor. De asemenea .

Dragnea, schimbare de discurs privind vaccinarea obligatorie: Eu, daca as avea copii mici, i-as vaccina. Daca din punct de vedere al securitatii sanatatii se impune obligativitatea, nu ma voi opune

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, la Bacau, ca daca este imperios necesar sa se impuna obligativitatea vaccinarii pentru securitatea santatatii el nu se va impune, si ca, daca ar avea copii mici, i-ar vaccina. Este o schimbare de discurs, dupa ce, acum trei saptamani, a afirmat ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor.

Liviu Dragnea: Eu, daca as avea copii mici, i-as vaccina

Presedintele Partidului Social Democrat PSD) a declarat, vineri, la Bacau, ca sustine vaccinarea obligatorie, insa a subliniat ca are rezerve in a o impune beneficiarilor. El spune ca, daca ar fi.

Liviu Dragnea: Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza raportul privind arhiva SIPA, increderea in el va fi aproape de zero

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca daca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este un om corect si de buna-credinta, atunci va desecretiza raportul facut in cadrul ministerului cu privire la disparitia unor dosare din arhiva SIPA, in caz contrar, increderea pe care o are in el va fi aproape de zero.

Liviu Dragnea: Regula e ca nimeni din primarie sa nu aiba salariul mai mare decat primarul

Niciun functionar din primarii nu va avea salariu mai mare decat primarul, a declarat, vineri, la Bacau, presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Potrivit lui Dragnea, salariul minim al funct.

Ministrul Justitiei ii da replica lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD l-a amenintat cu demiterea, daca nu desecretizeaza arhiva SIPA

Ministrul Justitiei i-a raspuns, marti, sefului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce el a afirmat ca, in cazul in care Tudorel Toader nu va desecretiza arhiva SIPA, increderea in el va fi aproape de zero.

Campanie electorala pentru alegerile partiale din 11 iunie - Liviu Dragnea, in turneu prin tara/ Unde vor fi alegeri locale

Pe 11 iunie urmeaza sa aiba loc alegeri locale partiale in 49 de localitati din mai multe judete din tara, iar de cand a inceput perioada de campanie electorala presedintele PSD Liviu Dragnea s-a aflat in turneu prin tara. Vezi in articol unde vor avea loc alegerile locale, ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate.

Liviu Dragnea, mesaj surpriza pentru ministri. Schimbare uimitoare a presedintelui PSD

Liviu Dragnea a declarat ca in acest moment nu ia in calcul nicio remaniere. Presedintele PSD a precizat ca, daca in urma unei analize va constata ca in anumite zone va fi nevoie de un imp.

Liviu Dragnea: Este posibil sa nu fie niciun fel de remaniere

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca remanierea guvernamentala nu este, in acest momnt, o certitudine. Cu toate acestea, liderul social-democrat a afirmat ca nu ar ezita sa ceara schimbarea unui ministru daca, in urma unei analize, s-ar dovedi ca in anumite zone este nevoie de un impuls.

Liviu Dragnea face un pas in spate: Este posibil sa nu fie niciun fel de remaniere

Seful PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, ca remanierea guvernamentala nu este, in acest momnt, o certitudine. Cu toate acestea, liderul social-democrat a afirmat ca nu ar ezita sa ceara schimbarea unui ministru daca, in urma unei analize, s-ar dovedi ca in anumite zone este nevoie de un impuls.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )