Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea a gasit metoda de a scapa de Victor Ponta: Fostul premier va fi trimis sa reprezinte Romania la Adunarea Parlamentara a OSCE (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea a gasit metoda de a scapa de Victor Ponta: Fostul premier va fi trimis sa reprezinte Romania la Adunarea Parlamentara a OSCE (VIDEO)

Liviu Dragnea scapa de Victor Ponta. Fostul premier va reprezenta Romania in calitate de presedinte al Adunarii Parlamentare a OSCE. Numirea vine pe fondul tensiunilor evidente dintre Dragnea si. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Orice critica de la Ponta pentru mine este sanatate curata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a subliniat marti criticel aduse de Victor Ponta la adresa sa si le-a calificat drept sanatate curata.

VIDEO Liviu Dragnea: Orice critica din partea lui Victor Ponta e sanatate curata pentru mine. Te mentine treaz

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca orice critica din partea lui Victor Ponta este sanatate curata deoarece fostul premier este un om cu experienta. Liderul social-democratilor a mai spus ca nu crede ca deputatul va pleca din partid.

Liviu Dragnea: Orice critica de la Victor Ponta, pentru mine este sanatate curata. Eu nu cred ca va pleca din partid (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca nu crede ca Victor Ponta va pleca din partid. Liderul social-democratilor a facut aceasta precizare in contextul in care fostul premier l-a.

Victor Ponta: Nu stiu daca raman in PSD. O sa vedeti in curand ce o sa fac

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni de la Televiziuna Nationala, ca, pentru prima data dupa multa vreme este de acord cu liderul PSD Liviu Dragnea asupra unei.

Proiect: Functionarii publici trimisi in judecata pentru fapte de coruptie sau infractiuni impotriva umantatii ar putea scapa de suspendare. Seful PSD, Liviu Dragnea, sustine propunerea

Functionarii publici care au fost trimisi in judecata pentru savarsirea unor fapte de coruptie, infractiuni cu intentie sau infractiuni contra umanitatii ar putea scapa de suspendare, potrivit unui proiect de lege depus la Senat si sustinut de senatori PNL, PSD si UDMR. Propunerea este sustinuta si de seful social-democratilor, Liviu Dragnea.

Victor Ponta, despre pedeapsa pe care o cere DNA pentru Elena Udrea: Putea sa omoare linistita trei oameni

Fostul premier Victor Ponta i-a luat apararea Elenei Udrea, dupa ce jurnalista Ionela Arcanu a scris, pe Facebook, ca DNA vrea ca fostul ministru PDL sa stea 21 de ani dupa gratii, in dosarul Gala Bute. Totusi, indiferent cat de dura va fi sentinta, Udrea nu va fi condamnata la 21 de ani, intrucat aceasta pedeapsa este pur teoretica: reprezinta suma maxima a pedepselor pe care le-ar putea primi Udrea pentru toate faptele din dosarul Gala Bute.

Lia Olguta Vasilescu, despre Victor Ponta: Ar trebui sa fie lider al PSD, nu analist politic

Ministrul Muncii, vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca fostul premier Victor Ponta ar trebui sa fie un lider al partidului, iar daca are critici la adresa social-democratilor, sa le aduca in interiorul partidului.

Surse News.ro: Premierul Sorin Grindeanu s-ar consulta frecvent cu Victor Ponta

Premierul Sorin Grindeanu ar discuta frecvent cu fostul sef al Executivului, Victor Ponta. Ultima discutie dintre cei doi ar fi avut loc marti, au declarat surse apropiate prim-ministrului.

RISE Project: Liviu Dragnea a incasat peste un milion de euro din vanzarea a sase proprietati. Cumparatorul secret a fost Costel Comana, iar banii au disparut apoi din declaratiile de avere ale liderului PSD (FOTO)

Jurnalistii de la RISE Project continua seria dezvaluirilor despre averea liderului PSD Liviu Dragnea. Dupa ancheta privind afacerile secrete din Brazilia ale presedintelui PSD Detalii AICI), in.

Liviu Dragnea: PSD ii propune presedintelui Klaus Iohannis sa initieze consultari cu partidele privind situatia UE

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca formatiunea pe care o conduce ii propune presedintelui Klaus Iohannis sa inceapa consultarea partidelor politice pentru perspectiva participarii Romaniei la dezbaterile privind viitorul Europei, arata Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )