Libnet.ro
UNICEF

05:30

Liviu Dragnea inca mai spera in refacerea USL

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea inca mai spera in refacerea USL

Obiectivul lui Liviu Dragnea nu este nici postul de premier , nici sefia PSD, ci refacerea USL-ului. Dragnea a declarat ca spera in refacerea Uniunii Social-Liberale, inainte sau dupa alegerile europarlamentare. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea inca mai spera la refacerea USL: Suntem dispusi sa facem foarte multe lucruri pentru ca USL sa existe

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa la Alexandria, ca se fac eforturi pentru ca USL sa se refaca.

Liviu Dragnea: Speram in continuare ca USL se va reface

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Alexandria, ca spera in continuare in refacerea USL. Noi speram in continuare ca USL sa nu dispara. Incercam si facem tot ce este posibil ca obiectivele asumate de USL si prezentate cetatenilor in decembrie 2012 sa fie indeplinite pas cu pas. Suntem dispusi sa facem foarte multe lucruri pentru ca USL sa existe si eventual, daca este posibil, sa se refaca. Faptul ca noi am constituit inca din noiembrie 2010 acest proiect politic, care s-a dovedit unul de succes, romanii acordandu-ne o incredere uriasa, inseamna ca avem si obligatii.

Premierul Ucrainei: inca mai exista o sansa pentru solutionarea pasnica a crizei

Inca mai exista o sansa pentru solutionarea pasnica a crizei din Crimeea, considera premierul ucrainean Arseni Iateniuk, informeaza AFP, citata de Mediafax. Declaratia a fost facuta in fata Consiliului.

Vicepremierul Liviu Dragnea despre dilema prefectilor si subprefectilor apolitici

Statutul prefectilor si subprefectilor, teoretic, apolitici, dar, practic, inlocuiti la fiecare schimbare de Guvern va fi subiectul unei importante dezbateri publice pe care actuala guvernare vrea sa o lanseze anul acesta. Potrivit vicepremierului Dragnea, in urma dezbaterii se va decide daca Romania va mentine actualul model frantuzesc sau va reveni la cel in care prefectii nu erau inalti functionari publici, iar numirile se faceau politic.

Ucraina: Iateniuk crede ca inca mai exista o sansa pentru solutionarea pasnica a crizei.

Premierul Ucrainei, Arseni Iateniuk, a apreciat in fata Consiliului de Securitate ONU ca mai exista inca o sansa pentru o solutionare pasnica a conflictului cu Moscova, cu trei zile inainte de referendumul privind alipirea Crimeei la Rusia, informeaza Mediafax. Intervenind in deschiderea unei sedinte de urgenta a Consiliului, in prezenta, in special, a ambasadorului rus Vitali Ciurkin, el a acuzat Moscova ca a subminat eforturile de neproliferare nucleara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )