Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea nu mai sta singur in celula. Ce companie are fostul sef PSD la Rahova

B1 B1,
Liviu Dragnea nu mai sta singur in celula. Ce companie are fostul sef PSD la Rahova

Liviu Dragnea nu mai sta singur in celula. Fostul sef al PSD si-a pierdut statutul de detinut privilegiat si a fost mutat intr-o camera cu alti 4-5 detinuti, intre care si un traficant de droguri,. continuă pe B1

Schimbari majore pentru Liviu Dragnea in inchisoare. Cat de des vorbeste cu iubita fostul sef PSD

Viata lui Liviu Dragnea din puscarie s-a schimbat radical. Fostul lider PSD nu mai beneficiaza de statutul unui detinut privilegiat, astfel ca acum isi imparte celula de detentie cu inca 5 colegi, dintre care unul a fost condamnat pentru trafic de droguri. Cum sta situatia in ceea ce o priveste pe iubita sa, Irina Tanase, .

Iubita lui Liviu Dragnea a fost la un pas de moarte. Cum a fost salvata Irina Tanase

Irina Tanase a facut cateva dezvaluiri socante pe retelele de socializare. Tanara, care recent a implinit frumoasa varsta de 27 de ani, a marturisit cum era sa se stinga din viata. Cum a fost salvata si ce amintiri greu de dus are iubita lui Liviu Dragnea? Irina Tanase, la un pas de moarte. Cum a .

Decizie finala! Liviu Dragnea primeste o noua lovitura in instanta, chiar din partea PSD

Dupa sedinta congresului de partid din 29 iunie, cand Liviu Dragnea a contestat conducerea PSD stabilita atunci, fostul lider a inaintat catre Tribunalul Bucuresti, contestand acea decizie. Decizie finala! Se pare ca in afara de problemele deja cunoscute cu legea, fostul lider PSD a mai primit o lovitura, de data asta chiar din partea fostilor .

Dezvaluiri senzationale din interiorul PSD. De ce se temea Liviu Dragnea de Gabriela Firea

Marcel Ciolacu a declarat, luni, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca fosta conducere a partidului s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea, facand referire la presedintia lui Liviu Dragnea. Presedintele interimar al PSD a precizat ca primarul Capitalei este al doilea cel mai votat om din Romania. Dezvaluiri din interiorul PSD. Marcel Ciolacu sustine .

Gabriela Firea, lovitura dura la adresa lui Liviu Dragnea. Ce spune despre realizarile fostului lider PSD

Gabriela Firea a fost aleasa, luni, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bucuresti. Primarul General al Capitalei nu a ratat ocazia sa il atace pe fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, despre care a spus ca nu si-a respectat promisiunile si ca s-a temut de candidatura la alegerile prezidentiale. Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: intre .

ULTIMA ORA! Liviu Dragnea a primit LOVITURA DE GRATIE! A PIERDUT DEFINITV procesul prin care a cerut dizolvarea PSD

Este oficial! Liviu Dragnea a pierdut definitiv procesul prin care a cerut dizolvarea PSD. Curtea de Apel Bucuresti este cea care a luat aceasta decizie, conform G4media. ro. Dragnea s-a folosit de propria.

Instanta ar putea pronunta o decizie in dosarul in care Liviu Dragnea a contestat conducerea PSD

Curtea de Apel Bucuresti ar putea pronunta, marti, o decizie in dosarul in care fostul lider al social-democratilor Liviu Dragnea - condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman - contesta conducerea PSD stabilita la congresul partidului din 29 iunie.

Ludovic Orban, val de atacuri la PSD: S-a intors la perioada lui Liviu Dragnea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca PSD s-a intors la perioada in care Liviu Dragnea era la conducerea partidului, dupa ce social-democratii s-au opus alegerii primarilor in doua tururi de scrutin.

Acuzatii grave pentru Liviu Dragnea la PSD. Marcel Ciolacu, catre Firea: Gabi, s-au temut de ascensiunea ta

Fosta conducere PSD s-a temut de ascensiunea Gabrielei Firea si au incercat sa traga frana de mana. Este declaratia facuta de Marcel Ciolacu, la conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, facand eferire la Liviu Dragnea.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )