Libnet.ro
UNICEF

13:15

LIVIU DRAGNEA, NOUL PRESEDINTE AL CAMEREI DEPUTATILOR (VIDEO)

B1 B1,
LIVIU DRAGNEA, NOUL PRESEDINTE AL CAMEREI DEPUTATILOR (VIDEO)

UPDATE:Liviu Dragnea a fost instalat in functia de presedinte al Camerei Deputatilor in urma votului din plen. 216 deputati au votat in favoarea numirii acestuia, in timp ce 101 au. continuă pe B1

Liviu Dragnea este noul presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, cu 216 voturi pentru si 101 impotriva. Dragnea a fost singurul candidat pentru aceasta functie.

DECALOGUL LUI LIVIU DRAGNEA LA iNCEPUT DE MANDAT (VIDEO)

Liviu Dragnea va conduce PSD cu mana de fier si dupa alegeri, iar social-democratii vor fi un adevarat exemplu pentru deputatii si senatorii celorlalte partide. Cel putin aceasta este impresia dupa.

Surse B1: Liviu Dragnea aspira la sefia Camerei Deputatilor, iar Tariceanu ar dori sa ramana la conducerea Senatului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au avut, luni, discutii, in urma carora ar fi stabilit ca reprezentantul social-democratilor va conduce Camera Deputatilor, in timp ce sefia Senatului ar urma sa ii revina lui Tariceanu.

Liviu Dragnea, primul mesaj ca presedinte al Camerei Deputatilor: Activitatea de control a institutiilor pe care Parlamentul e abilitat sa o exercite nu trebuie sa mai fie mimata (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost instalat miercuri in functia de presedinte al Camerei Deputatilor. in mesajul adresat in plen acesta a cerut colaborarea din partea tuturor deputatilor pentru aprobarea.

Liviu Dragnea a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor. A fost singura propunere

Liviu Nicolae Dragnea a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor, cu 216 voturi pentru.

Mandatul de deputat al lui Liviu Dragnea, validat

Toate mandatele deputatilor de Teleorman, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea, contestat de reprezentantii PNL, au fost validate marti de subcomisia special constituita.

Liviu Dragnea ar putea sa nu intre in noul Parlament: Regulamentul Camerei Deputatilor ii sanctioneaza pe cei condamnati pentru infractiuni legate de procesul electoral. Decizia finala se ia prin vot in plen

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a obtinut un mandat de deputat de Teleorman, ar putea ramane in afara Parlamentului. Asta pentru ca Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca alegerea unui.

Liviu Dragnea, despre posibilitatea de a deveni seful Camerei Deputatilor: Mi s-a facut insistent aceasta propunere, dar vreau sa ma gandesc foarte serios

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca i s-a propus insistnt sa fie presedintele Camerei Deputatilor si ca, cel mai probabil, va accepta aceasta functie. Cu toate acestea, social-democratul a precizat ca vrea mai intai sa isi dea seama care este pozitia care ii va permite sa se asigure ca Parlamentul si Guvernul duc la capat programul de guvernare.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a luat act de demisiile lui Dragnea si Ciolacu

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a luat act luni de demisiile lui Liviu Dragnea si Marcel Ciolacu, ambii membri ai PSD, potrivit unor surse parlamentare, citate de Agerpres.

Liviu Dragnea despre mandatul sau de deputat: PNL, USR si PMP se umplu de ridicol. De ce nu dau o lege prin care sa ma evapor?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat situatia noului sau mandat de parlamentar, avand in vedere controversele privind Regulamentul Camerei Deputatilor, afirmand ca opozitia se umple de ridicol prin tentativa de a-l lasa in afara Parlamentului. Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca alegerea unui deputat poate fi invalidata daca exista o condamnare definitiva pentru infractiuni legate de derularea procesului electoral.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )