Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea este noul presedinte al Camerei Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea este noul presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, cu 216 voturi pentru si 101 impotriva. Dragnea a fost singurul candidat pentru aceasta functie. continuă pe Adevărul

Surse B1: Liviu Dragnea aspira la sefia Camerei Deputatilor, iar Tariceanu ar dori sa ramana la conducerea Senatului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au avut, luni, discutii, in urma carora ar fi stabilit ca reprezentantul social-democratilor va conduce Camera Deputatilor, in timp ce sefia Senatului ar urma sa ii revina lui Tariceanu.

Liviu Dragnea, primul mesaj ca presedinte al Camerei Deputatilor: Activitatea de control a institutiilor pe care Parlamentul e abilitat sa o exercite nu trebuie sa mai fie mimata (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost instalat miercuri in functia de presedinte al Camerei Deputatilor. in mesajul adresat in plen acesta a cerut colaborarea din partea tuturor deputatilor pentru aprobarea.

Liviu Dragnea a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor. A fost singura propunere

Liviu Nicolae Dragnea a fost ales presedinte al Camerei Deputatilor, cu 216 voturi pentru.

LIVIU DRAGNEA, NOUL PRESEDINTE AL CAMEREI DEPUTATILOR (VIDEO)

UPDATE:Liviu Dragnea a fost instalat in functia de presedinte al Camerei Deputatilor in urma votului din plen. 216 deputati au votat in favoarea numirii acestuia, in timp ce 101 au.

Prima intalnire a noilor parlamentari PSD cu Liviu Dragnea. Seful PSD si-a aratat forta

Presedintele PSD Liviu Dragnea a convocat prima sedinta a grupurilor reunite ale deputatilor si senatorilor PSD pentru a le transmite, de fata cu presa, ca nu va accepta absente, deplasari externe si nici alte privilegii pentru parlamentari. Niciunul dintre social-democrati nu a indraznit sa deschida gura.

Consultari decisive la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Liviu Dragnea anunta numele propunerii PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis va incepe, maine, a doua runda de consultari cu partidele parlamentare. Presedintele PSD Liviu Dragnea va veni insotit de liderii ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Contantin. inainte de consultari, Dragnea i-a convocat pe social-democrati pentru a le cere mandat in alb, astfel incat, sa anunte, in premiera, la Cotroceni, numele premierului.

PNL va cere invalidarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Turcan: Daca va fi nevoie, sesizam CCR

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, anunta ca liberalii vor vota pentru invalidarea mandatului de deputat al liderului PSD Liviu Dragnea, precizand ca, daca va fi necesar, PNL va sesiza Curtea Constitutionala.

Calin Popescu Tariceanu este noul presedinte al Senatului. Ce mesaj a avut pentru serviciile de informatii

Calin Popescu Tariceanu a fost reales, cu 87 de voturi pentru, in functia de presedinte al Senatului, el fiind propunerea PSD si ALDE si singura nominalizare a partidelor pentru aceasta functie. Tariceanu a pledat pentru un control parlamentar mai strict al serviciilor de informatii.

Mircea Bobora este noul presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara. Averea impresionanta a sefului institutiei

Mircea Bobora PSD) a fost ales presedinte al Consiuliului Judetean Hunedoara. Din iunie, Mircea Bobora a ocupat functia de vicepresedinte al institutiei, insa de luni, el l-a inlocuit pe Laurentiu Nistor, care a renuntat la functie pentru un loc de deputat in Parlamentul Romaniei.

Liviu Dragnea ar putea sa nu intre in noul Parlament: Regulamentul Camerei Deputatilor ii sanctioneaza pe cei condamnati pentru infractiuni legate de procesul electoral. Decizia finala se ia prin vot in plen

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a obtinut un mandat de deputat de Teleorman, ar putea ramane in afara Parlamentului. Asta pentru ca Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca alegerea unui.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )