Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liviu Dragnea: La numaratoarea paralela a 80% din sectii, Ponta are 41,01%, iar Iohannis - 29,23%

B1 B1,
Liviu Dragnea: La numaratoarea paralela a 80% din sectii, Ponta are 41,01%, iar Iohannis - 29,23%

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca potrivit numaratorii paralele efectuate de PSD la 80% din sectiile de votare, Victor Ponta a obtinut 41,01%, in timp ce Klaus . continuă pe B1

UPDATE. Dragnea: Numaratoarea paralela a PSD in 68% din sectii, arata ca Ponta are 41,01% iar Iohannis 29,23%

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD a anuntat, duminica seara, ca potrivit numaratoarei paralele efectuate de PSD la 60% din sectiile de vot, Victor Ponta a obtinut 41,28%, in timp ce Klaus Iohannis - 28,96% din sufragiile exprimate.

Numaratoarea paralela PSD, in 80% din sectii: Ponta are 41,01%, iar Iohannis - 29,23%

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca potrivit numaratorii paralele efectuate de PSD la 80% din sectiile de votare, Victor Ponta a obtinut 41,01%, in timp ce Klaus .

UPDATE Numaratoarea paralela finala a PSD: Victor Ponta - 40,51%, Klaus Iohannis - 29,52%

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica noapte, rezultatele numaratorii paralele finale efectuate de partid, potrivit carora candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, Victor Ponta, are 40,51% din voturi, iar candidatul ACL, Klaus Iohannis, 29,52%.

Numaratoare paralela ACL, in 13,19% din sectii: Victor Ponta - 35,54%, Klaus Iohannis - 33,02%. Tariceanu - 5,68%, Udrea - 5,08%, Macovei - 4,11%

10: Numaratoarea paralela a ACL, dupa centralizarea a 2. 486 din sectii 13,19%), indica faptul ca Victor Ponta a obtinut 35,54% din voturi, in timp ce Klaus Iohannis are 33,02%, conform unor surse.

Liviu Dragnea: Victor Ponta a trecut un prag psihologic, a depasit votul partidului

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, dupa exit-poll-uri, Victor Ponta a depasit un prag psihologic important si anume votul partidului, in timp ce, potrivit acestuia, Klaus Iohannis nu a luat.

Liviu Dragnea: Facem apel la colegi sa fie foarte atenti la numararea voturilor

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in conferinta de presa dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca, desi cifrele il dau castigator pe Victor Ponta, este vorba de exit-poll-uri si munca.

Liviu Dragnea, declaratii in absenta lui Victor Ponta: a dat vina pe Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral si STS pentru dezastrul din diaspora

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a sustinut duminica seara, intr-o declaratie sustinuta la sediul partidului, in absenta lui Victor Ponta, ca, in ceea ce priveste organizarea alegerilor, Guvernul se ocupa doar cu securizarea procesului electoral si ca situatia din strainatate s-a datorat faptului ca Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central si STS au dorit ca toate declaratiile pe propria raspundere sa fie completate.

Liviu Dragnea, declaratii in absenta lui Victor Ponta: A dat vina pe Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central si STS pentru dezastrul din diaspora

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a sustinut duminica seara, intr-o declaratie sustinuta la sediul partidului, in absenta lui Victor Ponta, ca, in ceea ce priveste organizarea alegerilor, Guvernul se ocupa doar de securizarea procesului electoral si ca situatia din strainatate s-a datorat faptului ca Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central si STS au dorit ca toate declaratiile pe propria raspundere sa fie completate.

Liviu Dragnea: Am votat pentru cineva care stie cum se conduce o tara

Am votat pentru cineva care stie cum se conduce o tara, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, la iesirea din sectia de votare de la Liceul Xenopol. Ca orice bun roman, am venit sa votez romaneste. De.

Liviu Dragnea: Am votat pentru cineva care stie cum se conduce o tara

Am votat pentru cineva care stie cum se conduce o tara, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, la iesirea din sectia de votare de la Liceul Xenopol. Ca orice bun roman, am venit sa votez romaneste. De.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )