Libnet.ro
UNICEF

05:30

Liviu Dragnea poate folosi doua treimi din indemnizatia de sef al Camerei Deputatilor: Procurorii au ridicat o parte din sechestrul pus pe averea liderului PSD

B1 B1,
Liviu Dragnea poate folosi doua treimi din indemnizatia de sef al Camerei Deputatilor: Procurorii au ridicat o parte din sechestrul pus pe averea liderului PSD

O parte din sechestul pus pe averea lui Liviu Dragnea a fost ridicata. Anchetatorii au decis ca Dragnea poate sa foloseasca doua treimi din indemnizatia neta de 11. 000 de lei pe care o primeste lunar in. continuă pe B1

Contestatia lui Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum, judecata miercuri la ICCJ

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Dosarul in care liderul social-democrat contesta masura sechestrului asupra averii sale a fost inregistrat la sfarsitul saptamanii trecute. Solutia pe care o vor pronunta judecatorii Curtii Supreme poate fi contestata la completul superior din cadrul aceleiasi instante.

Liviu Dragnea afla miercuri daca ramane cu sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata miercuri la Curtea Suprema. Solutia pe care o vor pronunta judecatorii poate fi contestata la completul superior din cadrul aceleiasi instante. Consiliul Judetean Teleorman si Ministerul Dezvoltarii evita sa anunte daca se constituie parte civila in dosar.

Reactia dura a lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, in numele Parlamentului: Am luat act cu neplacuta surprindere de comunicatul Departamentului de Stat. Declaratia nu pare sa fie rezultatul unei analize echilibrate. Voturile din Parlament nu po

Presedintii celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au reactionat intr-un comunicat comun de presa postat pe site-ul Camerei Deputatilor si cel al Senatului, fata de comunicatul de luni in care Departamentul de Stat al SUA indemna Parlamentul sa renunte la modificarea legilor justitiei, care afecteaza lupta anticoruptie si independenta judiciara. De remarcat ca, desi comunicatul este semnat doar de presedintii celor doua camere, el este emis in numele Parlamentului, incepand cu formula Parlamentul Romaniei a luat act cu neplacuta surprindere de comunicatul emis in data de 27 noiembrie 2017 de catre Departamentul de Statal SUA.

Cele doua inadvertente din comunicatul lui Dragnea si Tariceanu: Comunicatele Parlamentului si principiile larg sustinute de asociatiile profesionale

Parlamentul Romaniei a luat act cu neplacuta surprindere. , asa incepe comunicatul dat marti dimineata de catre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Numai ca ca in atributiile sefilor celor doua camere ale Parlamentului nu intra si alcatuirea de comunicate, iar gestul facut astazi de cei doi este unic pana acum. Apoi, in finalul comunicatului, li se arata americanilor ca toate aceste modificari legislative sunt larg sustinute de asociatiile profesionale ale magistratilor din Romania care au luat parte activ la dezbaterile. Cum s-a facut aceasta larga consulatare? Fara ONG-urile specializate pe justitie si transparenta institutionala, dar cu Asociatia Romilor Ursari sau ATI anestezie-terapie-intensiva). CSM a dat aviz negativ, iar Forumul judecatorilor i-a cerut lui Tudose sa retraga proiectul.

Opozitia a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 12:50 Sedinta Senatului a fost suspendata dupa ce opozitia a parasit sala in semn de protest fata de declaratia Dragnea-Tariceanu Sedinta de plen a Senatului a fost suspendata miercuri dupa ce grupurile PNL, USR si PMP au parasit sala in semn de protest fata de declaratia transmisa, in numele Parlamentului, de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu catre Departamentul de Stat al SUA privind legile justitiei. *ACTUALIZARE 12:00 Barna: USR ia in calcul depunerea unei plangeri penale impotriva lui Dragnea *ACTUALIZARE 11:41 Deputatii USR au parasit sedinta de plen a Camerei si s-au dus in birou la Liviu Dragnea -------- Deputatii PNL, USR si PMP au cerut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al forului legislativ si s-au delimitat de comunicatul pe care acesta l-a dat publicitatii impreuna cu presedintele Senatului ca replica la pozitia Departamentului de Stat al SUA privind Legile Justitiei, potrivit Agerpres.

Opozitia a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 11:41 Deputatii USR au parasit sedinta de plen a Camerei si s-au dus in birou la Liviu Dragnea Deputatii USR au parasit miercuri sedinta de plen a Camerei anuntand ca se vor duce in biroul presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, pentru a-i cere explicatii cu privire la declaratia de separare a relatiilor fata de partnerul strategic, potrivit posturilor de televiziune. -------- Deputatii PNL, USR si PMP au cerut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al forului legislativ si s-au delimitat de comunicatul pe care acesta l-a dat publicitatii impreuna cu presedintele Senatului ca replica la pozitia Departamentului de Stat al SUA privind Legile Justitiei, potrivit Agerpres.

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Seful PSD ramane cu sechestru pe avere

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins miercuri contestatia depusa de seful PSD impotriva masurii sechestrului impusa de.

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, miercuri, contestatia lui Liviu Dragnea fata de sechestrul dispus de DNA in dosarul Tel Drum, in valoare de aproximativ 27 milioane euro.

Instanta suprema respinge contestatia lui Liviu Dragnea si mentine sechestrul pe averea sa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea risca un nou dosar penal. USR ar putea depune plangere pentru abuz de functie (VIDEO)

Parlamentarii USR analizeaza posibilitatea depunerii unei plangeri penale impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru abuz de functie, deoarece a semnat alaturi de Calin Popescu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )