Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Seful PSD ramane cu sechestru pe avere

B1 B1,
Lovitura pentru Liviu Dragnea: Seful PSD ramane cu sechestru pe avere

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins miercuri contestatia depusa de seful PSD impotriva masurii sechestrului impusa de. continuă pe B1

Mihai Tudose, lovitura pentru Liviu Dragnea: Eu am incredere in OLAF

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca are incredere in OLAF, institutie de la sesizarea careia a pornit noul dosar in care este implicat seful PSD, Liviu Dragnea, informeaza.

O noua lovitura pentru Liviu Dragnea: Mihai Tudose, singurul lider politic care nu a avut nicio reactie dupa avertismentul Departamentul de Stat american privind legile justitiei

Avertismentul transmis luni de Departamentul de Stat american Romaniei cu privire la efectele negative pe care le-ar avea adoptarea modificarilor la legile justitiei, a provocat un val de reactii din partea.

inalta Curte respinge contestatia lui Dragnea. Liderul PSD ramane cu sechestru pe avere

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel.

Procurorul general al Romaniei, mesaj pentru Liviu Dragnea: Nu exista stat paralel, poate cineva este paralel cu ordinea de drept a Romaniei

In Romania nu exista un stat paralel. Declaratia a fost facuta la RFI de procurorul general, Augustin Lazar, dupa ce conducerea PSD a adoptat recent o rezolutie oficiala, prin care acuza.

Liviu Dragnea afla astazi daca ramane cu sechestru pe avere in dosarul Tel Drum

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum. Pe.

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, miercuri, contestatia lui Liviu Dragnea fata de sechestrul dispus de DNA in dosarul Tel Drum, in valoare de aproximativ 27 milioane euro.

Liviu Dragnea afla miercuri daca ramane cu sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata miercuri la Curtea Suprema. Solutia pe care o vor pronunta judecatorii poate fi contestata la completul superior din cadrul aceleiasi instante. Consiliul Judetean Teleorman si Ministerul Dezvoltarii evita sa anunte daca se constituie parte civila in dosar.

Catalin Ivan anunta ca il va da in judecata pe Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 13:44 Marian Neacsu: Vom analiza documentele depuse de Catalin Ivan Documentele depuse de europarlamentarul Catalin Ivan privind calitatea de membru al PSD vor fi analizate si, dupa ce vor fi coroborate cu cele care se afla la filiala Sector 1 si PSD Iasi, va fi formulat un raspuns, a declarat astazi secretarul general al partidului, Marian Neacsu. *ACTUALZIARE 11:26 Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat, astazi, ca il va da in judecata pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaratiile repetate in care afirma ca Ivan nu ar fi membru al formatiunii social-democrate. *Catalin Ivan: imi asum cu optimism si determinare statutul de social democrat &171;apartidic &187; .

Catalin Ivan anunta ca il va da in judecata pe Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 13:44 Marian Neacsu: Vom analiza documentele depuse de Catalin Ivan Documentele depuse de europarlamentarul Catalin Ivan privind calitatea de membru al PSD vor fi analizate si, dupa ce vor fi coroborate cu cele care se afla la filiala Sector 1 si PSD Iasi, va fi formulat un raspuns, a declarat astazi secretarul general al partidului, Marian Neacsu. *ACTUALZIARE 11:26 Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat, astazi, ca il va da in judecata pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaratiile repetate in care afirma ca Ivan nu ar fi membru al formatiunii social-democrate. *Catalin Ivan: imi asum cu optimism si determinare statutul de social democrat &171;apartidic &187;.

Liviu Dragnea poate folosi doua treimi din indemnizatia de sef al Camerei Deputatilor: Procurorii au ridicat o parte din sechestrul pus pe averea liderului PSD

O parte din sechestul pus pe averea lui Liviu Dragnea a fost ridicata. Anchetatorii au decis ca Dragnea poate sa foloseasca doua treimi din indemnizatia neta de 11. 000 de lei pe care o primeste lunar in.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,393 seconds )