Libnet.ro
UNICEF

10:31

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins, miercuri, contestatia lui Liviu Dragnea fata de sechestrul dispus de DNA in dosarul Tel Drum, in valoare de aproximativ 27 milioane euro. continuă pe România Liberă

Lovitura pentru Liviu Dragnea: Seful PSD ramane cu sechestru pe avere

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere. Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins miercuri contestatia depusa de seful PSD impotriva masurii sechestrului impusa de.

Contestatia lui Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum, judecata miercuri la ICCJ

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Dosarul in care liderul social-democrat contesta masura sechestrului asupra averii sale a fost inregistrat la sfarsitul saptamanii trecute. Solutia pe care o vor pronunta judecatorii Curtii Supreme poate fi contestata la completul superior din cadrul aceleiasi instante.

Liviu Dragnea afla miercuri daca ramane cu sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata miercuri la Curtea Suprema. Solutia pe care o vor pronunta judecatorii poate fi contestata la completul superior din cadrul aceleiasi instante. Consiliul Judetean Teleorman si Ministerul Dezvoltarii evita sa anunte daca se constituie parte civila in dosar.

Liviu Dragnea afla astazi daca ramane cu sechestru pe avere in dosarul Tel Drum

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum. Pe.

Contestatia lui Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere in dosarul Tel Drum, judecata astazi la ICCJ

Contestatia liderului PSD Liviu Dragnea privind sechestrul pe avere impus de DNA in dosarul Tel Drum este judecata astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit unei surse din presa.

Ponta: Reactia SUA confirma ca atat timp cat Dragnea ramane presedinte al Camerei Deputatilor nu se vor putea adopta modificari echilibrate la legile justitiei

Victor Ponta a scris marti peFacebookca reactia Departamentului de Stat al SUA confirma ca atat timp cat Liviu Dragnea ramane presedintele Camerei Deputatilor nu se vor vor putea adopta modificari la legile justitiei care sa fie echilibrate, discutate si acceptate pe plan intern si international. Acesta a subliniat ca daca PSD doreste sa treca prin Parlament legile justitiei trebuie sa numeasca la conducerea Camerei o persoana fata probleme penale.

Motivele pentru care Liviu Dragnea contesta sechestrul pus pe avere in dosarul Tel Drum

Nicio institutie public nu s-a constituit parte civila pentru recuperarea prejudiciului i dosarul Tel Drum. Aceasta este principala aparare a avocatilor lui Liviu Dragnea care contest sechestrul asigurator pe intreaga avere.

Judecatorii de la inalta Curte se pronunta, miercuri, privind sechestrul impus de DNA pe averea lui Liviu Dragnea

Sechestrul asigurator pe intreaga avere a liderului PSD, Liviu Dragnea, ajunge miercuri pe masa judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie. Acestia se vor pronunta privind contestatia.

Opozitia a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 11:41 Deputatii USR au parasit sedinta de plen a Camerei si s-au dus in birou la Liviu Dragnea Deputatii USR au parasit miercuri sedinta de plen a Camerei anuntand ca se vor duce in biroul presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, pentru a-i cere explicatii cu privire la declaratia de separare a relatiilor fata de partnerul strategic, potrivit posturilor de televiziune. -------- Deputatii PNL, USR si PMP au cerut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al forului legislativ si s-au delimitat de comunicatul pe care acesta l-a dat publicitatii impreuna cu presedintele Senatului ca replica la pozitia Departamentului de Stat al SUA privind Legile Justitiei, potrivit Agerpres.

Opozitia a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 12:50 Sedinta Senatului a fost suspendata dupa ce opozitia a parasit sala in semn de protest fata de declaratia Dragnea-Tariceanu Sedinta de plen a Senatului a fost suspendata miercuri dupa ce grupurile PNL, USR si PMP au parasit sala in semn de protest fata de declaratia transmisa, in numele Parlamentului, de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu catre Departamentul de Stat al SUA privind legile justitiei. *ACTUALIZARE 12:00 Barna: USR ia in calcul depunerea unei plangeri penale impotriva lui Dragnea *ACTUALIZARE 11:41 Deputatii USR au parasit sedinta de plen a Camerei si s-au dus in birou la Liviu Dragnea -------- Deputatii PNL, USR si PMP au cerut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al forului legislativ si s-au delimitat de comunicatul pe care acesta l-a dat publicitatii impreuna cu presedintele Senatului ca replica la pozitia Departamentului de Stat al SUA privind Legile Justitiei, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )