Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liviu Dragnea: Ponta are de castigat din PSD. Eu nu cred ca va pleca din partid

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Ponta are de castigat din PSD. Eu nu cred ca va pleca din partid

Liviu Dragnea a declarat ca Victor Ponta are de castigat din PSD si nu crede ca acesta va parasi partidul. Chiar el recunoaste ca nu e liber de contract. PSD a spus ca nu e transferabil. Eu nu. continuă pe Antena3

Ponta, despre plecarea din PSD: Nu ma tenteaza un transfer la alta echipa din tara; doar la o echipa mare din strainatate

Victor Ponta a raspuns, ironic, speculatiilor din presa legate de plecarea sa din PSD la alt partid, afirmand ca nu il tenteaza un transfer la o echipa din tara, fiind tentat doar de un transfer la o .

Dragnea: Ponta ramane in continuare un simbol pentru PSD. imi doresc sa fie pe listele noastre si va fi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca fostul lider al social-democratilor Victor Ponta este in continuare un simbol pentru partid si ca isi doreste ca acesta sa fie pe listele formatiunii politice la alegerile parlamentare din acest an.

Finul lui Victor Ponta a demisionat din PSD: Acesta s-a inscris imediat in alt partid (FOTO)

Deputatul Marius Manolache, fin al lui Victor Ponta, si-a anuntat demisia din Partidul Social Democrat. Acesta s-a inscris imediat in Partidul Romania Unita condus de Bogdan Diaconu. Liderul PRU.

Ponta ramane un simbol pentru PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca Victor Ponta ramane in continuare un simbol al partidului si a afirmat ca isi doreste ca fostul premier sa candideze la alegerile parlamentare din partea social-democratilor, potrivit unor surse din presa.

Liviu Dragnea si primul mare trofeu din vara asta. Reteta?

Liviu Dragnea a postat pe Facebook o fotografie cu care i-a luat prin surprindere pe cei ce ii urmaresc activitatea. Liviu Dragnea s-a bucurat de weekend si a mers la pescuit, unde a avut parte de prima mare.

Liviu Dragnea, despre viitorul politic al lui Victor Ponta: Dupa alegeri nu cred ca poate ramane doar deputat

Invitat la emisiune de televiziune, presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit despre zvonurile privind o plecare a lui Victor Ponta din PSD si despre cum vede el viitorul politic al fostului premier. Chiar el.

imi pare rau ca deputatul Manolache a plecat din PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, astazi, ca ii pare rau ca deputatul social-democrat Marius Manolache a demisionat din partid, mentionand totodata ca respinge orice implicare a lui Victor Ponta in decizia privind plecarea la PRU luata de respectivul parlamentar, potrivit unor surse din presa.

Liviu Dragnea denunta planul adversarilor: Suntem trei tinte acum in care se trage. Eu, Ponta si Calin Popescu Tariceanu

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, denunta planurile adversarilor sai politici care, din punctul sau de vedere, ii au in vizor chiar pe el, pe fostul premier Victor Ponta, precum.

Liviu Dragnea: PSD nu va intra intr-un guvern cu PNL

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca PSD nu va intra intr-un guvern cu PNL. Asistam la un razboi hibrid asupra PSD-ului. Nu e corect si nu e democratic, dar asta e.

Liviu Dragnea a iesit la pescuit. Presedintele PSD prezinta prietenilor virtuali captura sa: Primul trofeu din vara asta (FOTO)

Liviu Dragnea a iesit la pescuit. Aflat in vacanta, liderul social democratilor a postat pe pagina sa de Facebook o poza de la pescuit. imbracat lejer, in pantaloni scurti, tricou alb si cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )