Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea: Nu renunt la legea defaimarii

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nu renunt la legea defaimarii

Presedintele PSD, deputatul Liviu Dragnea, a afirmat miercuri ca ia in calcul reinitierea unui nou proiect al legii tolerantei si a solicitat o ancheta administrativa prin care sa se verifice, intre altele,. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea sustine ca Legea defaimarii nu va mai cuprinde nicio sanctiune/ In continuare se poate injura la televizor, pe Facebook

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, initiatorul Legii defaimarii, a declarat luni ca va depune amendamente la aceasta lege prin care va elimina definitia defaimarii, dar si sanctiunile pentru cei care ar fi incalcat legea, potrivit Mediafax. UPDATE Legea lui Dragnea a fost retrimisa la Comisia juridica din Camera Deputatilor pentru modificari. Comisia va da un nou raport marti, urmand ca cel mai probabil miercuri legea sa fie votata in plen.

Liviu Dragnea sustine ca Legea defaimarii NU va mai cuprinde nicio sanctiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, initiatorul Legii defaimarii, a declarat luni ca va depune amendamente la aceasta lege, astfel incat sa elimine din text definitia defaimarii.

Legea defaimarii arata negru pe alb ca PSD nu se poate abtine sa nu fie PSD

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat ca Liviu Dragnea, prin legea defaimarii, are aceeasi mentalitate de stapan care baga pumnul in gura presei.

Dragnea periaza legea defaimarii

La doua ore dupa ce ambasadorul SUA la Bucuresti a criticat legea defaimarii, Liviu Dragnea, initiatorul proiectului, a anuntat ca va opera modificari renuntand la definitia defaimarii, dar si la sanctiuni.

Triumful libertatii de exprimare: Legea defaimarii nu va mai implica nicio sanctiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, initiatorul Legii defaimarii, a declarat luni ca va depune amendamente la aceasta lege prin care va elimina definitia defaimarii, dar si sanctiunile pentru cei care ar fi incalcat legea. Liviu Dragnea a explicat ca, in acest moment, legea nu mai prevede un cuantum maxim al amenzilor. O sa scoatem complet articolul, [].

Legea defaimarii a picat, Liviu Dragnea a afirmat ca va reinitia proiectul

Deputatul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, in plenul Camerei sa se constate ca legea defaimarii a picat la vot, pentru ca nu doreste ca actul normativ pe care l-a initiat sa fie pus sub semnul intrebarii sub aspectul regulamentului si a spus.

Legea defaimarii a fost respinsa. Liviu Dragnea: Voi reinitia proiectul

Deputatul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, in plenul Camerei sa se constate ca legea defaimarii a picat la vot, pentru ca nu doreste ca actul normativ pe care l-a initiat sa fie pus sub semnul.

Liviu Dragnea despre cazul Intact: Analizam foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca PSD analizeaza foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura daca actiunea ANAF va merge pana la capat, iar cele cinci televiziuni ale trustului Intact vor fi evacuate.

Liviu Dragnea, despre cazul Intact: Analizam foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca PSD analizeaza foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura daca actiunea ANAF va merge pana la capat, iar cele cinci televiziuni ale trustului Intact vor fi evacuate.

Legea defaimarii, modificata de Dragnea dupa reactia Ambasadei SUA

Presedintele PSD Liviu Dragnea a amendat controversatul proiect de lege care pedepsea defaimarea sociala, in sensul in care a eliminat toate articolele referitoare la defaimare, incitare la ura si discriminare, dar si amenzile prevazute in forma initiala. Totodata, Dragnea i-a dat un alt nume proiectului de lege.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )