Libnet.ro
UNICEF

21:30

Legea defaimarii a picat, Liviu Dragnea a afirmat ca va reinitia proiectul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Legea defaimarii a picat, Liviu Dragnea a afirmat ca va reinitia proiectul

Deputatul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, in plenul Camerei sa se constate ca legea defaimarii a picat la vot, pentru ca nu doreste ca actul normativ pe care l-a initiat sa fie pus sub semnul intrebarii sub aspectul regulamentului si a spus. continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea: Voi reinitia proiectul

ACTUALIZARE 13:58 Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat astazi in plenul Camerei sa se constate ca legea defaimarii a picat la vot, pentru ca nu doreste ca actul normativ pe care l-a initiat sa fie pus sub semnul intrebarii sub aspectul regulamentului si a spus ca va reinitia o lege cu acelasi continut, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 10:24 Liberalii vor sa ceara scoaterea de pe agenda Camerei a Legii Defaimarii.

Legea defaimarii a fost respinsa. Liviu Dragnea: Voi reinitia proiectul

Deputatul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, in plenul Camerei sa se constate ca legea defaimarii a picat la vot, pentru ca nu doreste ca actul normativ pe care l-a initiat sa fie pus sub semnul.

Ambasadorul SUA, pozitie fara echivoc despre Legea Defaimarii, promovata de Liviu Dragnea: Ne opunem legilor care interzic exprimarea ofensatoare cu pretul libertatii de exprimare

Protejarea libertatii de exprimare, chiar si in cazurile in care exprimarea aleasa ofenseaza, este un aspect fundamental al unei societati democratice sanatoase, arata ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, intr-o declaratie de presa. Klemm arata ca politica Guvernului SUA este clara. Condamnam discriminarea si ura, dar in acelasi timp ne opunem legilor care interzic exprimarea ofensatoare cu pretul libertatii de exprimare.

Liviu Dragnea: Nu renunt la legea defaimarii

Presedintele PSD, deputatul Liviu Dragnea, a afirmat miercuri ca ia in calcul reinitierea unui nou proiect al legii tolerantei si a solicitat o ancheta administrativa prin care sa se verifice, intre altele,.

Legea defaimarii, modificata de Dragnea dupa reactia Ambasadei SUA

Presedintele PSD Liviu Dragnea a amendat controversatul proiect de lege care pedepsea defaimarea sociala, in sensul in care a eliminat toate articolele referitoare la defaimare, incitare la ura si discriminare, dar si amenzile prevazute in forma initiala. Totodata, Dragnea i-a dat un alt nume proiectului de lege.

PSD a trantit legea defaimarii cu ajutorul deputatilor chiulangii

Legea defaimarii, initiata de liderul PSD Liviu Dragnea, a fost respinsa miercuri de Camera Deputatilor for decizional) in urma unei incurcaturi provocate chiar de nepasarea alesilor PSD.

Cum a trantit PSD legea defaimarii cu ajutorul deputatilor chiulangii

Legea defaimarii, initiata de liderul PSD Liviu Dragnea, a fost respinsa miercuri de Camera Deputatilor for decizional) in urma unei incurcaturi provocate chiar de nepasarea alesilor PSD.

UPDATE: Legea defaimarii, adoptata pe articole, in plenul Camerei Deputatilor. Urmeaza votul final

Legea defaimarii, proiectul deputatului social-democrat Liviu Dragnea, va fi dezbatut, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor. Deputatii PNL au cerut ca proiectul sa fie scos de pe ordinea de zi, insa plenul a decis prin vot sa ramana in dezbatere.

Liviu Dragnea sustine ca Legea defaimarii nu va mai cuprinde nicio sanctiune/ In continuare se poate injura la televizor, pe Facebook

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, initiatorul Legii defaimarii, a declarat luni ca va depune amendamente la aceasta lege prin care va elimina definitia defaimarii, dar si sanctiunile pentru cei care ar fi incalcat legea, potrivit Mediafax. UPDATE Legea lui Dragnea a fost retrimisa la Comisia juridica din Camera Deputatilor pentru modificari. Comisia va da un nou raport marti, urmand ca cel mai probabil miercuri legea sa fie votata in plen.

Liviu Dragnea sustine ca Legea defaimarii NU va mai cuprinde nicio sanctiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, initiatorul Legii defaimarii, a declarat luni ca va depune amendamente la aceasta lege, astfel incat sa elimine din text definitia defaimarii.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )