Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea despre cazul Intact: Analizam foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea despre cazul Intact: Analizam foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca PSD analizeaza foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura daca actiunea ANAF va merge pana la capat, iar cele cinci televiziuni ale trustului Intact vor fi evacuate. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre cazul Intact: Analizam foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca PSD analizeaza foarte serios depunerea unei motiuni de cenzura daca actiunea ANAF va merge pana la capat, iar cele cinci televiziuni ale trustului Intact vor fi evacuate.

Liviu Dragnea, despre cazul lui Madalin Voicu: Nu ne opunem solicitarii procurorilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca social-democratii au luat deja decizia politica in ceea ce il priveste pe deputatul Madalin Voicu.

Liviu Dragnea: Analizam posibilitatea depunerii unei motiuni de cenzura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul lui Mihai Gadea, miercuri, la Sinteza Zilei. Liviu Dragnea a vorbit despre explicatiile date de premierul Ciolos in Parlament si a comentat pozitia lui Klaus.

Dragnea, despre evacuarea sediului trustului Intact: Actiunea functionarilor ANAF este clar un atentat la libertatea de exprimare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca actiunea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) impotriva trustului Intact este profund nedemocratica si un atentat impotriva libertatii de expresie.

Dragnea, despre evacuarea sediului trustului Intact: Atentat la libertatea de exprimare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca actiunea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) impotriva trustului Intact este profund nedemocratica si un atentat impotriva libertatii de expresie.

Liviu Dragnea sare in apararea Antenei 3: ANAF a descins intr-un mod abuziv. Ciolos sa gaseasca solutii ca aceste televiziuni sa nu fie inchise

Presedintele PSD Liviu Dragnea face un apel la premierul Dacian Ciolos sa gaseasca solutii ca televiziunile din trustul Intact sa nu fie inchise, aratand ca i-ar fi placut ca maine sa fie senator pentru a putea participa la sedinta in care Ciolos va da explicatii cu privire la actiunea ANAF.

Liviu Dragnea: Organizatiile locale PSD si UNPR trebuie sa decida liste comune

Decizia privind protocoalele PSD cu UNPR si ALDE este luata, iar organizatiile sunt cele care au libertatea de a hotari referitor la intocmirea unor liste comune la alegerile locale, a declarat miercuri presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Nu renunt la legea defaimarii

Presedintele PSD, deputatul Liviu Dragnea, a afirmat miercuri ca ia in calcul reinitierea unui nou proiect al legii tolerantei si a solicitat o ancheta administrativa prin care sa se verifice, intre altele,.

Legea defaimarii a picat, Liviu Dragnea a afirmat ca va reinitia proiectul

Deputatul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, in plenul Camerei sa se constate ca legea defaimarii a picat la vot, pentru ca nu doreste ca actul normativ pe care l-a initiat sa fie pus sub semnul intrebarii sub aspectul regulamentului si a spus.

Liviu Dragnea sustine ca Legea defaimarii NU va mai cuprinde nicio sanctiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, initiatorul Legii defaimarii, a declarat luni ca va depune amendamente la aceasta lege, astfel incat sa elimine din text definitia defaimarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )