Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea sare in apararea Antenei 3: ANAF a descins intr-un mod abuziv. Ciolos sa gaseasca solutii ca aceste televiziuni sa nu fie inchise

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea sare in apararea Antenei 3: ANAF a descins intr-un mod abuziv. Ciolos sa gaseasca solutii ca aceste televiziuni sa nu fie inchise

Presedintele PSD Liviu Dragnea face un apel la premierul Dacian Ciolos sa gaseasca solutii ca televiziunile din trustul Intact sa nu fie inchise, aratand ca i-ar fi placut ca maine sa fie senator pentru a putea participa la sedinta in care Ciolos va da explicatii cu privire la actiunea ANAF. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea sustine ca Legea defaimarii NU va mai cuprinde nicio sanctiune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, initiatorul Legii defaimarii, a declarat luni ca va depune amendamente la aceasta lege, astfel incat sa elimine din text definitia defaimarii.

Liviu Dragnea, despre cazul lui Madalin Voicu: Nu ne opunem solicitarii procurorilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca social-democratii au luat deja decizia politica in ceea ce il priveste pe deputatul Madalin Voicu.

Liviu Dragnea sustine ca Legea defaimarii nu va mai cuprinde nicio sanctiune/ In continuare se poate injura la televizor, pe Facebook

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, initiatorul Legii defaimarii, a declarat luni ca va depune amendamente la aceasta lege prin care va elimina definitia defaimarii, dar si sanctiunile pentru cei care ar fi incalcat legea, potrivit Mediafax. UPDATE Legea lui Dragnea a fost retrimisa la Comisia juridica din Camera Deputatilor pentru modificari. Comisia va da un nou raport marti, urmand ca cel mai probabil miercuri legea sa fie votata in plen.

Liviu Dragnea, intrebat de ce a sters comentariile negative de pe Facebook: Erau masti sub care se puteau ascunde postaci

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca a sters comentariile negative de pe pagina sa de Facebook, legate de legea defaimarii sociale, al carei initiator este, pentru ca erau de 'o violenta si vulgaritate rar intalnite', iar multi dintre comentatori ar fi putut fi postaci.

Liviu Dragnea: Am fost manipulat cand am votat legea darii in plata, in forma initiala. PSD sustine modificarea ei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca a fost manipulat atunci cand a votat legea darii in plata in forma initiala si a adaugat ca PSD va sustine modificarea acestuia pentru ca beneficiari sa fie numai persoanele care si-au facut o casa pentru a locui in ea.

Liviu Dragnea, manipulat la votarea legii darii in plata. Ce modificari vrea liderul PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca a fost manipulat cand a votat legea darii in plata in forma initiala si a adaugat ca PSD va sustine modificarea acestuia pentru ca beneficiari sa fie numai persoanele care si-au facut o casa pentru a locui in ea.

Liviu Dragnea raspunde criticilor pe Legea defaimarii: Ma incearca o tristete ca nimeni nu a avut rabdare sa citeasca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat sambata ca proiectul de lege privind defaimarea a starnit un val de injurii la adresa sa si ca il incearca o tristete din cauza ca nimeni nu a avut.

Deputatii PSD, UNPR si ALDE vor vota legea defaimarii sociale, initiata de Liviu Dragnea

Deputatii PSD, UNPR si ALDE vor vota controversatul proiect de lege privind promovarea demnitatii umane si tolerantei fata de diferentele de grup, cunoscut ca proiectul privind defaimarea sociala, initiat de liderul social-democrat Liviu Dragnea, a declarat sambata liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Florin Paslaru, pentru Agerpres.

Ambasadorul SUA, pozitie fara echivoc despre Legea Defaimarii, promovata de Liviu Dragnea: Ne opunem legilor care interzic exprimarea ofensatoare cu pretul libertatii de exprimare

Protejarea libertatii de exprimare, chiar si in cazurile in care exprimarea aleasa ofenseaza, este un aspect fundamental al unei societati democratice sanatoase, arata ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, intr-o declaratie de presa. Klemm arata ca politica Guvernului SUA este clara. Condamnam discriminarea si ura, dar in acelasi timp ne opunem legilor care interzic exprimarea ofensatoare cu pretul libertatii de exprimare.

Calin Popescu-Tariceanu, despre relatia cu Liviu Dragnea

ALDE si PSD au semnat un protocol de colaborare, insa relatia Tariceanu-Dragnea este fel de buna ca Tariceanu-Ponta?Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a spus, la Punctul de intalnire cu Radu Tudor,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )