Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liviu Dragnea, intrebat de ce a sters comentariile negative de pe Facebook: Erau masti sub care se puteau ascunde postaci

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, intrebat de ce a sters comentariile negative de pe Facebook: Erau masti sub care se puteau ascunde postaci

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca a sters comentariile negative de pe pagina sa de Facebook, legate de legea defaimarii sociale, al carei initiator este, pentru ca erau de 'o violenta si vulgaritate rar intalnite', iar multi dintre comentatori ar fi putut fi postaci. continuă pe Hotnews

Cum explica Dragnea gestul sau de a sterge comentariile negative la legea defaimarii: Mi-era greu sa raspund

Presedintele PSD Liviu Dragnea spune ca a sters cele peste 3. 000 de comentarii negative ale internautilor referitoare la legea defaimarii pentru ca nu avea timp sa raspunda fiecaruia in parte si erau mai importante precizarile.

Dragnea explica de ce a sters postarile de pe Facebook: Erau comentarii de o violenta si vulgaritate rar intalnite

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca a sters comentariile negative de pe pagina sa de Facebook privind legea defaimarii pentru ca erau de o violenta si vulgaritate rar intalnite, iar multi dintre comentatori ar fi putut fi postaci.

Din tenebrele Facebook: Liviu Dragnea, atacat pentru legea defaimarii

Dupa cum stim deja, Legea defaimarii a starnit reactii si controverse peste tot pe internet, iar revolta a fost orientata impotriva lui Liviu Dragnea. Miercuri seara, pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea a fost bombardata cu mesaje si comentarii nu tocmai prietenoase, intr-o actiune manifestata precum un protest impotriva absurditatii legii. La fiecare post al [].

Razbunarea generatiei Facebook: Liviu Dragnea, terfelit pe Facebook si pe Wikipedia pentru Legea Defaimarii

Pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea fost luata cu asalt de catre internautii nemultumiti de Legea defaimarii sociale promovata de liderul PSD. Totodata, a fost modificata pagina de Wikipedia a lui Liviu Dragnea, internautii facand misto de liderul PSD. Admnistratorii paginii de Facebook a lui Liviu Dragnea sterg la foc automat comentariile negativ.

Experiment Adevarul. Cat timp dureaza pana iti cenzureaza Liviu Dragnea un comentariu pe Facebook

Reporterii Adevarul au testat viteza de reactie a administratorilor paginii de Facebook dedicata lui Liviu Dragnea atunci cand se confrunta cu un comentariu critic la adresa presedintelui PSD.

Liviu Dragnea a starnit furia internetului cu legea defaimarii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a devenit cel mai cautat politician pe internet. Legea defaimarii l-a adus in vizorul internautilor care l-au parodiat. Si pagina de Facebook a politicianului a fost transformata.

Liviu Dragnea: Am fost manipulat cand am votat legea darii in plata, in forma initiala. PSD sustine modificarea ei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca a fost manipulat atunci cand a votat legea darii in plata in forma initiala si a adaugat ca PSD va sustine modificarea acestuia pentru ca beneficiari sa fie numai persoanele care si-au facut o casa pentru a locui in ea.

Liviu Dragnea, manipulat la votarea legii darii in plata. Ce modificari vrea liderul PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara ca a fost manipulat cand a votat legea darii in plata in forma initiala si a adaugat ca PSD va sustine modificarea acestuia pentru ca beneficiari sa fie numai persoanele care si-au facut o casa pentru a locui in ea.

Liviu Dragnea raspunde criticilor pe Legea defaimarii: Ma incearca o tristete ca nimeni nu a avut rabdare sa citeasca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat sambata ca proiectul de lege privind defaimarea a starnit un val de injurii la adresa sa si ca il incearca o tristete din cauza ca nimeni nu a avut.

Deputatii PSD, UNPR si ALDE vor vota legea defaimarii sociale, initiata de Liviu Dragnea

Deputatii PSD, UNPR si ALDE vor vota controversatul proiect de lege privind promovarea demnitatii umane si tolerantei fata de diferentele de grup, cunoscut ca proiectul privind defaimarea sociala, initiat de liderul social-democrat Liviu Dragnea, a declarat sambata liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Florin Paslaru, pentru Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )