Libnet.ro
UNICEF

05:00

Liviu Dragnea, despre cazul lui Madalin Voicu: Nu ne opunem solicitarii procurorilor

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, despre cazul lui Madalin Voicu: Nu ne opunem solicitarii procurorilor

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca social-democratii au luat deja decizia politica in ceea ce il priveste pe deputatul Madalin Voicu. continuă pe România Liberă

UPDATE: Comisia juridica a dat aviz favorabil, in cazul deputatului Madalin Voicu

Comisia Juridica a dat, luni, aviz favorabil, in cazul retinerii si arestarii preventive a parlamentaruliu Madalin Voicu. La iesirea de la sedinta Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, el a refuzat sa faca declaratii.

Madalin Voicu, despre dosarul sau de coruptie: Problema este a instantei si a Parlamentului

Deputatul Madalin Voicu, cercetat pentru coruptie, a declarat, vineri, ca spera ca se va face un fel de ordine in cazul sau.

Oficial guvernamental rom: Cazul lui Nicolae Paun si Madalin Voicu este dramatic, miscarea roma trebuie sa regandeasca reprezentarea politica. Dezrobirea romilor nu s-a incheiat

Secretarul de stat in Ministerul Fondurilor Europene Ciprian Necula, militant pentru drepturile romilor, a declarat luni, ca miscarea roma t rebuie sa regandeasca un mecanism de reprezentare politica, dupa implicarea deputatilor romi Madalin Voicu si Nicolae Paun in cazul dramatic in care sunt suspectati de coruptie si frauda cu fonduri europene. Necula a mai afirmat ca procesul de dezrobire a romilor din Romania nu s-a incheiat inca.

UPDATE: Arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, discutata, miercuri, in Plenul Camerei Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor va lua, miercuri, o decizie in cazul propunerii formulate de procurorii DNA cu privire la retinerea si arestarea preventiva a parlamentarilor Madalin Voicu si Nicolae Paun.

INTERCEPTARI. Cumatrul Madalin Voicu ii cere bani lui Nicolae Paun pentru interventii. Sefii ANAF, pres in fata sefului romilor: Mi-ati dat, nu, mi-ati tema, stiu eu despre ce e vorba

Deputatul Nicolae Paun si-a sunat cumatrul, pe deputatul Madalin Voicu, sa-i spuna sa dea telefon la Finante pentru a fi primit cu scopul de a obtine amanarea proprilor pentru banii incasati pe hartie de romii defavorizati.

Madalin Voicu, a doua zi la Comisia Juridica: Sunt agatat fara niciun fel de vina. Voicu vrea ca Parlamentul sa se erijeze in instamta

Deputatul PSD Madalin Voicu, acuzat de trafic de influenta, s-a prezentat, din nou, la Comisia Juridica pentru a-si studia dosarul de aproape 5. 000 de pagini, aratand ca parlamentarii vor decide daca este vinovat pentru acuzatiile pe care i le imputa DNA.

Madalin Voicu: L-ati vazut pe vreunul sa joace hora? Toata lumea e suparata. Sunt agatat fara nicio vina. Sper ca se va face ordine, se va pune in practica osatura justitiei

Deputatul PSD Madalin Voicu a declarat vineri ca nu vrea sa politizeze dosarul in care este acuzat, alaturi de deputatul Nicolae Paun, de deturnare de fonduri, trafic de influenta si spalare de bani, desi altii fac acest lucru. Voicu a reiterat ca nu are nicio vina si ca spera sa se faca ordine, sa se puna in practica osatura justitiei.

Deputatii decid miercuri daca Madalin Voicu si Nicolae Paun vor fi arestati

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale si arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun. Avizul este unul consultativ, decizia finala urmand sa.

Aviz favorabil pentru retinerea si arestarea lui Madalin Voicu

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale si arestarea deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun. Avizul este unul consultativ, decizia finala urmand sa.

Cererile DNA de avizare a retinerii si arestarii lui Madalin Voicu si Nicolae Paun, discutate luni de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Comisia juridica din Camera Deputatilor se reuneste luni dimineata pentru da un aviz asupra cererii DNA de retinere si arestare a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun, acuzati de trafic de influenta, fals in declaratii, deturnare de fonduri si spalare de bani, aminteste Agerpres. Avizul Comisiei Juridice este unul consultativ.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )