Libnet.ro
UNICEF

05:16

Liviu Pop: Salariatii de la Oltchim isi vor primi in cursul zilei de luni banii cuveniti

Antena3 Antena3,
Liviu Pop: Salariatii de la Oltchim isi vor primi in cursul zilei de luni banii cuveniti

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat luni, la Arad, ca in cursul zilei de astazi salariatii de la Oltchim isi vor primi 40% din sumele restante cuvenite ca salarii, scrie Agerpres. Dupa. continuă pe Antena3

Liviu Pop: Angajatii Oltchim vor primi vineri avansul de 40% din salariul pe august.

Angajatii companiei Oltchim vor primi vineri avansul reprezentand 40% din salariul pe luna august, a anuntat joi ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Marian Pop, citat de Agerpres. Vineri se vor acorda avansurile de 40% din salariile angajatilor de la Oltchim pentru luna august, o luna in care nu s-a muncit decat pana in 23, pentru ca din 23 combinatul s-a oprit. In ceea ce priveste asigurarea capitalului de lucru si a fluxului de productie sunt doua discutii - o notificare a .

Liviu Pop: Angajatii Oltchim primesc vineri un avans de 40% din salariul pe luna august

Muncitorii de la combinatul Oltchim primesc vineri avansul, reprezentand 40% din salariul pe luna august, potrivit ministrului delegat pentru dialog social, Liviu Pop, noteaza Hotnews. Vineri se vor acorda avansurile.

Campeanu: Mamele vor primi indemnizatiile majorate in noiembrie pentru octombrie.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, luni, ca mamele isi vor primi indemnizatiile majorate in luna noiembrie pentru luna octombrie, potrivit Mediafax. Sunt foarte bucuroasa ca a fost promulgata legea si in sfarsit s-a rezolvat si problema mamicilor pentru ca erau ultimele care au ramas fara sa li se reintregeasca drepturile pe care le-au avut. Legea intra in vigoare in momentul in care este promulgata in Monitorul Oficial, iar banii vor fi primiti in noiembrie pentru octombrie si .

Angajatii de la Oltchim incep sa-si primeasca banii

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat ca in cursul zilei de astazi salariatii de la Oltchim isi vor primi 40% din sumele restante cuvenite ca salarii, relateaza presa centrala.

Angajatii Oltchim vor primi astazi un avans din salariul pe luna august

Angajatii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea urmeaza sa primesca astazi un avans de 40% din salariul pe luna august, dupa cum anuntase ieri ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, relateaza sursele de presa.

Liviu Pop: Au loc discutii intre Ministerul Economiei si Bancpost, exista posibilitatea ca angajatii de la Oltchim sa incaseze banii luni

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat, luni, ca se discuta deblocarea contului in care se afla o parte din banii de avans pentru luna august pentru angajatii Oltchim, discutiile fiind purtate intre.

Liviu Pop, nemultumit ca s-a deplasat pe cont propriu la Arad din cauza normei de ...

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, se declara nemultumit ca a fost nevoit sa ajunga, luni, de la Baia Mare la Arad, pe cont propriu, intrucat are o norma de benzina de 200 de litri pe luna, aratand ca Traian Igas, fost ministru, are o norma de 1. 200 de litri, informeaza Mediafax. Prezent la Arad pentru o intalnire cu sindicatele la Prefectura, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, si-a inceput conferinta de presa aratand ca este nemultumit ca a fost nevoit sa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )