Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Voinea, supranumit Tom Bugetel: Mi se pare chiar in regula

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liviu Voinea, supranumit Tom Bugetel: Mi se pare chiar in regula

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat ca nu il deranjeaza porecla Tom Bugetel, intrucat Tom Degetel era un personaj pozitiv, si spera ca cele doua fete ale sale vor aprecia acest supranume, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Voinea, despre porecla Tom Bugetel: Mi se pare in regula. Tom Degetel era un personaj pozitiv

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, ca nu il deranjeaza porecla Tom Bugetel, pentru ca Tom Degetel era un personaj pozitiv si spera sa le placa si celor doua fete ale sale.

Liviu Voinea nu stie daca pensiile vor putea fi platite majorate chiar din luna ianuarie

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, sustine ca prin promulgarea legii bugetului asigurarilor sociale pe 2014, fara promulgarea bugetului de stat, se creeaza o stiuatie fara precedent si nu se poate.

Liviu Voinea spune ca nu poate sa prevada exact unde in buget se duc banii din acciza la benzina: Nu imi permite legea./Ministrul dezvaluie ca FMI a propus cresterea cotei unice de la 16% la 18%

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a evitat sa spuna cine a propus majorarea accizei la benzina si motorina cu 7 eurocenti, motivand ca e un pachet mai mare negociat, si nu intra in detalii, dar a dezvaluit ca FMI a propus cresterea cotei unice de la 16% la 18%. Intrebat daca banii din accize vor fi alocati exclusiv constructiei de autostrazi, Voinea a replicat ca la nivel bugetar un venit anume nu poate fi alocat unei cheltuieli anume.

Liviu Voinea, ministrul Bugetului: Se putea face bugetul pe 2014 si fara acciza de 0,7 centi pe combustibil

Ministrul Bugetului, Liviu Voinea, a explicat astazi, la emisiune Dupa 20 de ani, modul in care a fost construit bugetul pe 2014. Voinea a precizat ca in timpul negocierilor cu FMI s-a luat in calcul majorarea cotei unice de la 16% la 18%.

Liviu Voinea, ministrul Bugetului: Se putea face bugetul pe 2014 si fara acciza de 7 centi pe combustibil

Ministrul Bugetului, Liviu Voinea, a explicat astazi, la emisiunea Dupa 20 de ani, modul in care a fost construit bugetul pe 2014. Voinea a precizat ca in timpul negocierilor cu FMI s-a luat in calcul majorarea cotei unice de la 16% la 18%.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )