Libnet.ro
UNICEF

23:45

Londra, cea mai cautata destinatie in randul romanilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Londra, cea mai cautata destinatie in randul romanilor

Capitala Marii Britanii, Londra, ramane cea mai cautata destinatie de catre romani, potrivit unui studiu realizat de motorul de cautare independent momondo. continuă pe Ziarul Bursa

Londra, cea mai cautata destinatie de catre romani, insa creste interesul pentru Marrakech

Londra este cea mai cautata destinatie de catre romani, insa creste interesul pentru orasul marocan Marrakech, potrivit site-ului de cautare a biletelor de avion Momondo. ro .

Moldova, regiune napastuita. Cea mai saraca zona a tarii plateste cea mai scumpa energie, la cea mai slaba calitate |GRAFICE

Avaria masiva din sistemul energetic de saptamana trecuta a repus pe tapet problema retelelor vechi de electricitate. in cinci din cele opt zone de distributie opereaza companii private, insa efectele nu sunt foarte vizibile. Cea mai grava situatie e in Moldova.

Cea mai batrana mama din Romania isi pregateste fiica pentru momentul cand va ramane singura

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, cea care va implini o varsta rotunda, 80 de ani,isi pregateste fiica pentru aici cand ea nu va mai fi, potrivit.

Avalansa de la Balea-Lac - 23 de morti. Cum s-a petrecut cea mai mare tragedie montana din Romania

17 aprilie 1977. La Balea avea sa se consume cea mai mare tragedie montana din Romania. O avalansa si cateva secunde au facut sa dispara 23 de persoane. Printre acestea, 19 elevi cu varste intre 15 si 18.

Cea mai importanta tinta este aceea de a face sistemul public de salarizare gestionabil

Cea mai importanta tinta a proiectului Legii salarizarii unice este aceea de a face sistemul de salarizare public gestionabil, in contextul in care Guvernul va trebui sa gaseasca spatiu fiscal pentru o anvelopa salariala mai mare cu 32 de miliarde de lei fata de ce exista acum, a declarat ministrul Finantelor, Viorel Stefan, in cadrul emisiunii in fata ta, difuzata duminica, la Digi24.

Guvernul Grindeanu, cea mai mica rata de colectare a veniturilor dupa iesirea din criza

Partidul National Liberal afirma ca actualul Executiv are cea mai mica rata de colectare a veniturilor la bugetul de stat din anul 2008 si pana in prezent si considera ca eficienta guvernamentala prezentata de catre premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea, drept un succes dupa trei luni de mandat se prefigureaza a fi un esec rasunator.

Neacsu, Erste Asset Management: Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre toti membrii UE; Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%

Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre membrii Uniunii Europene UE), Romania avand cea mai mica pondere a veniturilor publice in PIB, a declarat miercuri Dragos Neacsu, membru in Consiliul director al Romanian Business Leaders RBL) si seful Erste Asset Management, intr-o conferinta de presa organizata de RBL. Indiferent de orientarea ideologica si de structura partinica, Guvernul are in maini cel mai fragil buget dintre toti membrii UE. Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%, la distanta de mai bine de 10 puncte procentuale de statele Europei Centrale cu care indeobste ne comparam. Ungaria are 38%, Croatia - 37%, Cehia si Polonia - 34% si 35% din PIB, spus miercuri Dragos Neacsu.

Descoperire in Oltenia: Cea mai mare punga de gaz a Romaniei e si mai mare

Productia de gaze din zacamantul Totea din Oltenia, cel mai mare de acest fel din Romania, a depasit asteptarile. Iar rezervele de gaze sunt mai mari decat estimarile anterioare. Timp de 20 de.

Donald Trump pregateste cea mai mare reducere de taxe din istorie: Ce facilitati vrea sa creeze presedintele american mediului de afaceri

Administratia Donald Trump se pregateste de implinirea a 100 de zile cu un proiect de reforma fiscala care se ar putea a fi cel mai ambitios din istoria Statelor Unite. Presedintele american va anuntat.

S-a ales PRAFUL! Cum arata acum strada Xenofon, cea mai celebra din Bucuresti (FOTO)

Strada in trepte, devenita una dintre cele mai celebre strazi ale Bucurestiului, a ajuns intr-o stare deplorabila. in urma cu doi ani, singura strada in trepte atestata ca atare din.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )