Libnet.ro
UNICEF

10:30

BE EU. Lord Francis Maude, pentru prima data in Romania: De mult timp am vrut sa vin aici

Antena3 Antena3,
BE EU. Lord Francis Maude, pentru prima data in Romania: De mult timp am vrut sa vin aici

Lord Francis Maude, membru al Parlamentului Regatului Unit, a fost invitatul Sabinei Iosub la BE EU. A venit pentru prima data in Romania pentru a participa la o conferinta in care s-a discutat despre problematica. continuă pe Antena3

Celine Dion vine pentru prima data in Romania: cand si unde va avea loc concertul

Castigatoarea a doua premii Oscar si a cinci premii Grammy, cantareata candiana Celine Dion 51 de ani) va sustine in premiera un concert in Romania, in vara anului viitor.

Smiley a vorbit pentru prima data despre relatia cu Gina Pistol. Artistul a dezvaluit si motivul pentru care a preferat discretia

Cantaretul Smiley a confirmat ca are o relatie cu prezentatoarea TV Gina Pistol, fiind pentru prima data cand unul dintre cei doi vorbeste deschis despre acest lucru, chiar daca sunt impreuna deja de cativa ani.

Celine Dion, pentru prima oara in Romania. Cand va concerta

Castigatoarea a doua premii Oscar si a cinci premii Grammy, Celine Dion va sustine in premiera un concert extraordinar, in cadrul turneului Courage World Tour in Bucuresti, miercuri, 29 iulie 2020. Detaliile cu privire la locatia.

Prognoza meteo pentru 29 septembrie. Anuntul mult asteptat de toata lumea

Vremea va continua sa se incalzeasca usor devenind in orele amiezii mai calda decat in mod normal pentru sfarsitul lunii septembrie in mare parte a tarii, chiar deosebit de calda cu precadere in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )