Libnet.ro
UNICEF

14:46

Loredana Groza, prima reactie, dupa ce a fost acuzata ca si-a pus silicoane. A recunoscut tot despre bustul ei

Playtech Playtech,
Loredana Groza, prima reactie, dupa ce a fost acuzata ca si-a pus silicoane. A recunoscut tot despre bustul ei

Valul de critici in legatura cu bustul prea voluptos al Loredanei Groza au facut-o pe vedeta sa ia atitudine. Dupa nenumaratele comentarii in legatura cu sanii care au iesit prea mult in evidenta la ultima aparitie, solista a decis sa spuna tot. Loredana Groza, dezvaluiri incendiare dupa valul de critici Si-a pus sau nu Lori . continuă pe Playtech

FRF ia atitudine, dupa ce a fost acuzata ca s-a folosit de copii la meciul cu Norvegia

Federatia Romana de Fotbal FRF) a luat atitudine dupa ce a fost criticata ca s-a folosit de copii la meciul Romania Norvegia pentru a crea un avantaj pentru echipa nationala. La meciul terminat la egalitate, scor 1-1, au asistat 30. 000 de copii veniti cu autocare si microbuze din intreaga tara. FRF sustine ca nu .

Loredana Groza, cu sanii la vedere. Ce a raspuns cand a fost intrebata daca bustul ei e natural

Loredana Groza si-a uimit din nou fanii cu o fotografie postata pe contul personal de Instagram. Artista s-a imbracat cu o rochie cu decolteu generos si dupa ce a facut-o publica, admiratorii au bombardat-o cu mesaje si intrebari. Cei mai multi au vrut sa afle daca sanii ei sunt naturali. Loredana Groza, cu sanii la .

APARITIE XXX! Loredana Groza, cu SANII PE DINAFARA! Vedeta, in cel mai GENEROS DECOLTEU cu putinta! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR (GALERIE FOTO VIDEO)

La 49 de ani, Loredana Groza arata si se simte ca in tinerete, etalandu-si trupul perfect de fiecare data cand are ocazia. VEZI AICI GALERIA FOTO De data aceasta, frumoasa cantareata a avut o aparitie.

Prima reactie oficiala a procurorilor din Maramures in cazul padurarului ucis. Ce a evidentiat autopsia cadavrului

Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures au emis in dupa-amiaza zilei de luni, 21 octombrie, un comunicat de presa privitor la ancheta mortii padurarului Liviu Pop.

Viorica Dancila, prima reactie la afirmatiile lui Dan Barna. Liderul USR ii imputase ancheta DLAF referitoare la proiectele pe bani europeni derulate de firma sa (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca la asemenea lucruri nici nu poate sa dea un raspuns, dupa ce Dan Barna a reclamat ca Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care a deschis o ancheta in care este.

Dan Petrescu, prima reactia dupa victoria obtinuta in fata Craiovei

Tehnicianul Dan Petrescu a vorbit la cald dupa victoria cu Universitatea Craiova din etapa a 13-a in Liga 1.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )