Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lovitura crunta pentru proprietarii de imobile din Cluj, Bucuresti sau Iasi. Pandemia i-a ingenunchiat pe toti

Playtech Playtech,
Lovitura crunta pentru proprietarii de imobile din Cluj, Bucuresti sau Iasi. Pandemia i-a ingenunchiat pe toti

Anul acesta, din cauza pandemiei, piata inchirierilor de locuinte a scazut cu pana la 20%. Astfel, cei mai multi tineri aloca un buget cuprin intre 150 si 300 de euro pentru chirie, dar nu toti vor reveni in centrele universitare. Lovitura crunta pentru proprietarii de imobile din Cluj, Bucuresti sau Iasi Deoarece multe facultati fac . continuă pe Playtech

George Burcea, lovitura dura pentru Andreea Balan. Ce a spus despre Viviana Sposub a aflat toata tara deja

O noua zi, un noua lovitura data de George Burcea Andreei Balan. Declaratiile facute de concurentul de la Ferma Oraseni vs Sateni despre noua sa iubita, Viviana Sposub, au uimit pe toata lumea. George Burcea, o noua lovitura pentru Andreea Balan Razboiul dintre George Burcea si Andreea Balan este departe de a ajunge la .

Digi24: ANALIZA Lovitura fara precedent pentru Cluj, Bucuresti sau Iasi. Proprietarii nu mai au cui inchiria locuintele

Piata inchirierilor de locuinte a scazut cu pana la 20% anul acesta din cauza pandemiei. Cei mai multi tineri aloca un buget cuprins intre 150 si 300 de euro pentru chirie, insa nu toti vor reveni in centrele universitare. Pentru ca multe facultati fac cursuri online, cel putin in primul semestru, unii aleg sa ramana acasa. Din acest motiv, tabloul imobiliar in Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi sau Timisoara arata cu totul altfel decat in anii anteriori.

Emanuel Ungureanu: Focar de coronavirus in randul angajatilor de la Spitalul Judetean din Cluj, ascuns de conducerea spitalului

10 angajati din zona administrativa a Spitalului Judetean Cluj au fost infectati cu noul coronavirus, iar acest focar ar fi fost ascuns de conducerea spitalului, afirma Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj si vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. De asemenea, 8 angajati ai Unitatii de Primiri Urgente a spitalului ar fi si ei infectati, iar cazurile ar fi fost, de asemenea, ascunse de conducere, afirma Emanuel Ungureanu.

PeBloguri: PPU-sl a inceput strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Partidul Puterii Umaniste social-liberal) a lansat in strada campania de strangere de semnaturi pentru alegerile parlamentare, la monumentul Kilometrul zero din Bucuresti, in prezenta mai multor lideri ai partidului, alaturi de membri si sustinatori.

Coronavirus: Italia a depasit pragul de 5.000 de cazuri intr-o singura zi pentru prima data din luna martie

Italia a inregistrat 5. 373 de noi cazuri de Covid in ultimele 24 de ore, a anuntat vineri Ministrul Sanatatii. Este pentru prima data cand tara a depasit pragul de 5. 000 de cazuri intr-o singura zi din luna martie, relateaza Reuters.

Veste buna pentru toti elevii din Romania: vor putea calatori gratuit, cu cateva mentiuni importante

Printr-un amendament la legea educatiei adoptat de Parlamentul Romaniei, toti elevii din invatamantul preuniversitar beneficiaza de transport gratuit, in anumite conditii. Cea mai buna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )