Libnet.ro
UNICEF

15:15

PeBloguri: PPU-sl a inceput strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Hotnews Hotnews,
 PeBloguri: PPU-sl a inceput strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Partidul Puterii Umaniste social-liberal) a lansat in strada campania de strangere de semnaturi pentru alegerile parlamentare, la monumentul Kilometrul zero din Bucuresti, in prezenta mai multor lideri ai partidului, alaturi de membri si sustinatori. continuă pe Hotnews

Alianta USR-PLUS a inceput astazi strangerea de semnaturi pentru alegerile parlamentare

Alianta USR PLUS a inceput luni campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor sai la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Sub sloganul O Romanie fara hotie, Alianta va strange semnaturile atat online, cat si in strada, conform news. ro.

Surse: PLUS si-a stabilit candidatii pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare. Simona Spataru, candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 4, este pe lista

Partidul condus de Dacian Ciolos a definitivat lista candidatilor pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare si include 40 de persoane, au declarat surse din partid pentru News. ro. Primele locuri sunt ocupate de Oana Toiu, Diana Buzoianu, Stefan Palarie, Catalin Tenita si Simona Spataru. Dupa ce USR Bucuresti va valida propria lista de candidati, va fi o decizie comuna a USR-PLUS asupra listei finale, au adaugat sursele citate.

Tensiuni in USR-PLUS pe tema desemnarii delegatilor care vor decide listele de candidati pentru alegerile parlamentare

Membri USR din Bucuresti si Iasi se declara nemultumiti in legatura cu desemnarea delegatilor USR PLUS care vor decide listele de candidati pentru alegerile parlamentare, precum si de perspectiva ca parlamentari cu o activitate buna sa nu se regaseasca pe aceste liste, potrivit News. ro.

Benea i-a propus Gabrielei Firea sa deschida lista PSD Bacau pentru alegerile parlamentare. Ce oferta politica a mai primit fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea a primit propunerea de a deschide lista PSD pentru parlamentare din judetul, Bacau, propunerea venind de la europarlamentarul Dragos Benea, liderul fialialei, au precizat.

Marcel Ciolacu: Nu vor fi candidati cu probleme penale pe listele PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca pe listele de candidati ale PSD pentru alegerile parlamentare nu se vor gasi persoane cu probleme penale. Totusi, el a tinut sa precizeze ca.

Alexei Navalnii sustine ca a fost otravit pentru ca Putin l-a vazut ca pe o amenintare pentru alegerile parlamentare din Rusia

Liderul opozitiei ruse, Alexei Navalnii, a spus ca, in opinia sa, serviciile de informatii din Rusia l-au otravit cu un agent chimic Novichok, deoarece autoritatile l-au vazut ca o amenintare inaintea.

Campanie de strangere de semnaturi pentru parlamentare, demarata de Partidul Puterii Umaniste al lui Dan Voiculescu

Partidul Puterii Umaniste social-liberal) a inceput campania de strangere de semnaturi pentru alegerile parlamentare din decembrie cu o actiune in strada, in centrul Capitalei.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc in 6 decembrie

Situatia epidemiologica de la nivel national, unde trendul de crestere a numarului de infectari se pare ca va continua, nu este de natura sa il faca pe presedintele Klaus Iohannis sa decreteze starea de urgenta si sa amane astfel alegerile parlamentare programate de Guvern pentru 6 decembrie.

Klaus Iohannis a facut anuntul categoric. Ce se intampla cu alegerile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cu cat am putea sa le amanam? Ce se intampla cu alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 Seful statului a anuntat miercuri ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc. El sustine ca .

Gazele din Marea Neagra: Legea offshore va fi modificata imediat dupa alegerile parlamentare Romania intra in competitie cu Turcia si Ucraina

Producatorii de gaze din Marea Neagra au primit promisiunea din partea autoritatilor ca Legea Offshore va fi modificata dupa alegerile parlamentare. De ce abia atunci? Din cauza unor dispute politice, modificarile ar putea fi intelese gresit, motiv pentru care este nevoie de consens din partea partidelor, considera Niculae Havrilet, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Exista deja un draft convenit cu investitorii interesati de gazele din Marea Neagra. intre timpp creste competitia din partea altor tari in Marea Neagra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )