Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lovitura dura pentru Romania la Euro 2020. Ce se va intampla cu meciurile din Bucuresti

Playtech Playtech,
Lovitura dura pentru Romania la Euro 2020. Ce se va intampla cu meciurile din Bucuresti

Romania a ratat participarea la Euro 2020, dupa infrangerea in barajul contra Islandei. Iar dezastrul ar putea continua in perioada care urmeaza. UEFA ar fi tentata sa renunte la proiectul care prevede disputarea turneului final in mai multe orase, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel ca Bucurestiul ar putea fi sters de pe lista gazdelor . continuă pe Playtech

Nelu Tataru, lovitura dura pentru cetateni. Ce se va intampla, de fapt, in perioada Craciunului: Nici nu vreau sa ma gandesc

Nelu Tataru se arata extrem de retinut cu privire la ce ne rezerva viitorul, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la sarbatorile de iarna, subliniind faptul ca modul in care va evolua situatia epidmeiologica din tara depinde de cetateni. Ce va fi de Craciun depinde de ce va .

Romania e aproape pregatita pentru Euro 2020, care se va tine in 2021, anunta ministrul Stroe

Romania e aproape gata cu pregatirile pentru Euro 2020, care se va tine in 2021, a anuntat, marti, m.

EURO 2020 intr-o singura tara? Ministrul Ionut Stroe: Nu exista un asemenea scenariu

Publicatia franceza Le Parisien a lansat ipoteza conform careia turneul final EURO 2020 s-ar putea disputa pana la urma intr-o singura tara, in contextul pandemiei de covid-19.

Bucurestiul ar putea pierde meciurile de la EURO 2020. Scenariul pus la cale de UEFA si ce tara devine favorita

UEFA analizeaza un scenariu in care turneul final al Campionatului European din 2020, amanat pentru 2021, se va juca intr-o singura tara din cauza pandemiei de coronavirus, conform cotidianului Le Parisien.

Ionut Stroe: Stadioanele din Capitala sunt in grafic. Ghencea si Arcul de Triumf ar putea fi inaugurate la final de noiembrie sau la inceput de decembrie Nu exista un scenariu pentru desfasurarea EURO intr-o singura tara (VIDEO)

Jurnalistii francezi de la reputatul cotidian Le Parisien sustin ca EURO de anul viitor s-ar putea desfasura intr-o singura tara, Rusia, din cauza pandemiei de COVID-19. Daca se va concretiza, mutarea va.

Romania, fata in fata cu dezastrul pierderii Euro 2020: Prima reactie oficiala

E tot mai clar ca, in contextul pandemiei de coronavirus, desfasurarea turneului final in 12 orase europene diferite e, de fapt, o utopie. Oficialii romani vad insa lucrurile altfel.

Anuntul diminetii pentru toti soferii: se intampla chiar acum cu pretul. Mare atentie la pompa

Din primavara pana in prezent, pretul la benzina si motorina a ajuns la un nivel nemaiintalnit de aproape un deceniu. Vestile pentru ultimele doua luni sunt, de asemenea,.

Ludovic Orban: Este vital pentru Romania ca mandatul actualului parlament sa inceteze la termenul constitutional stabilit. Atata lipsa de responsabilitate ca in majoritatea dominata de PSD nu a mai existat in postdecembrism (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a punctat, luni, ca democratia inseamna votul oamenilor. Prim-ministrul a explicat, luni, ca mai multe state europene au decis sa mearga inainte cu desfasurarea alegerilor in.

Horoscop Minerva pentru luna noiembrie 2020. Leii au parte de neliniste si dezamagiri, Fecioarele gasesc conexiuni pierdute

Horoscop Minerva pentru luna noiembrie 2020. Avem parte de o luna plina de surprize. Unii dintre nativi se regasesc, in timp ce altii au parte de revederi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )