Libnet.ro
UNICEF

15:30

Lovitura grea pentru Mihai Gadea si Antena 3! Instanta tocmai a dat decizia

Playtech Playtech,
Lovitura grea pentru Mihai Gadea si Antena 3! Instanta tocmai a dat decizia

Realizatorul de televiziune de la Antena 3, Mihai Gadea a pierdut un proces in care a fost implicat. Despre ce este vorba, ce daune trebuie sa plateasca si cui? Instanta a decis in privinta postului TV Antena 3 Postul de televiziune Antena 3 si realizatorul Mihai Gadea au pierdut in prima instanta procesul deschis impotriva . continuă pe Playtech

Mihai Gadea si Antena 3 au pierdut procesul cu Gabriel Liiceanu. Instanta i-a obligat sa-i plateasca despagubiri filosofului

Antena 3 si realizatorul Mihai Gadea au pierdut in prima instanta procesul deschis impotriva lor de catre filosoful Gabriel Liiceanu, pentru prejudicii de imagine pe care acesta din urma le-a suferit in emisiunile televizate de postul patronat de Dan Voiculescu.

Gabriel Liiceanu a castigat procesul cu Mihai Gadea. Cati bani trebuie sa primeasca scriitorul

Tribunalul Bucuresti a pronuntat decizia definitiva in procesul dintre filozoful Gabriel Liiceanu si prezentatorul de televiziune Mihai Gadea. Angajatul Antena 3 si institutia pe care o reprezinta trebuie sa-i.

Lovitura dura pentru Las Fierbinti. E clar, serialul PRO TV nu mai are magie. Ce se intampla

Lovitura dura pentru Las Fierbinti. Este clar, serialul PRO TV nu mai are magie. Ce se intampla cu productia PRO, cititi in randurile de mai jos. Las Fierbiti nu mai este in topul preferintelor romanilor. Ce urmaresc acum cei mai multi romani la televizor Este lovitura dura pentru serialul Las Fierbinti. Este foarte clar, serialul .

Lovitura crunta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare

Noua veste importanta pentru soferi! Cati bani ar putea sa plateasca pentru locul de parcare de acum? Toti conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta. Care sunt noile modificari? Veste pentru soferi. Cat ar putea sa plateasca pentru locul de parcare? Bucurestenii cu masini urmeaza sa-si faca griji din cauza unei legi care e .

Ce a facut sotul Oanei Roman pentru Mihai Mitoseru. Gestul minunat al barbatului

Prietenul la nevoie se cunoaste, a scris Mihai Mitosescu pe Facebook despre gestul lui Marius Elisei, sotul Oanei Roman, dupa ce a anuntat ca are nevoie urgenta de ajutorul oamenilor pentru a dona sange pentru mama sa aflata in prag de operatie. Sotul Oanei Roman, un bun prieten. Marius Elisei a donat sange pentru mama .

Ce drama pentru Mihai Mitoseru. A intervenit si Oana Roman, informatii de ultima ora

Mihai Mitoseru trece prin momente grele dupa ce mama sa, actrita Camlia Mitoseru, a fost internata de urgenta si urmeaza sa fie supusa unei interventii complicate. Oana Roman a facut anuntul. Disperarea lor e mare: Avem nevoie de ajutor. E nevoie de sange. Mama lui Mihai Mitoseru, dusa de urgenta la spital. Oana Roman, prietena .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )