Libnet.ro
UNICEF

12:45

LOVITURA pentru DNA! Cererea de arestare preventiva pentru judecatoarea Elena Burlan-Puscas, RESPINSA! Instanta a dispus AREST LA DOMICLIU

B1 B1,
LOVITURA pentru DNA! Cererea de arestare preventiva pentru judecatoarea Elena Burlan-Puscas, RESPINSA! Instanta a dispus AREST LA DOMICLIU

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, joi, cererea DNA de arestare preventiva a judecatoarei Elena Burlan-Puscas, acuzata de luare de mita, insa au dispus masura arestului la domiciliu pentru o. continuă pe B1

Lovitura pentru DNA! Ioan Oltean, scos de sub urmarire penala intr-un dosar de trafic de influenta

Fostul deputat liberal Ioan Oltean a fost scos de sub urmarire penala intr-un dosar de trafic de influenta instrumentat din 2010 de DNA Oradea, acuzatiile procurorilor fiind nefondate Ioan Oltean, fost.

Curtea de Apel Bucuresti a dispus arest la domicliu pentru judecatoarea Elena Burlan-Puscas, respingnd astfel cererea DNA de arestare preventiva

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, joi, cererea DNA de arestare preventiva a judecatoarei Elena Burlan-Puscas, acuzata de luare de mita, insa au dispus masura arestului la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile, decizia nefiind definitiva, relateaza Mediafax.

Lovitura pentru romani. Preturile ar putea sa explodeze din nou

Lovitura pentru romani. Preturile ar putea sa explodeze din nou in luna iunie, anunta consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu. Adrian Vasilescu spune ca BNR se lupta in continuare sa tina in.

Judecatoarea Elena Burlan-Puscas, acuzata de mita: Cineva a facut un denunt ca sa-si usureze situatia /Daca cineva a luat bani, aceea nu am fost eu

Judecatoarea Elena Burlan-Puscas, acuzata ca a luat mita de 50. 000 de euro, a declarat, joi, prezenta la Curtea de Apel, unde se judeca cererea DNA de arestare preventiva, ca nu a luat mita si ca este nevinovata si ca totul porneste de la un denunt al unui condamnat care vrea sa-si usureze situatia. Fostul fotbalist Marcel Puscas, sotul judecatoarei, a acuzat si o posibila vendeta a magistratilor.

DNA cere arestarea preventiva a unei judecatoare de la Tribunalul Bucuresti pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut, joi, instantei arestarea preventiva a Elenei Burlan-Puscas, judecator in cadrul Tribunalului Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de.

LOVITURA pentru un important BARON PSD incatusat de DNA! A primit o pedeapsa NEASTEPTATA

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau, Cristi Bigiu, aflat in Penitenciarul Focsani, a primit un plus de 8 luni de detentie, dupa ce procurorii DNA au facut contestatie la decizia magistratilor de la.

O NOUA LOVITURA, marca DNA: Ani grei de iNCHISOARE pentru politisti acuzati de trafic de influenta si furt calificat

Tribunalul Giurgiu i-a condamnat pe doi agenti de politie la 4 ani si 2 luni inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita in forma continuata, trafic de influenta si furt.

Lovitura pentru Presedinte. Carmen Iohannis ar putea fi audiata la DNA

Carmen Iohannis ar putea fi audiata la DNA in cazul plangerii penale depuse de jurnalistii de la Lumea Justitiei pe numele sotilor Iohannis. Avocatul Lucian Bolcas a declarat in direct la Antena 3 ca, dac?.

Nou esec pentru DNA: Dupa 5 ani de urmarire penala, dosarul unui CELEBRU POLITICIAN a fost clasat pentru ca fapta nu exista

Dupa mai multe achitari in dosare importante, procurorii DNA sufera un nou esec. De data asta inainte ca dosarul sa ajunga macar in instanta. Dupa o urmarire penala de aproape 5 ani, DNA a inchis.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )