Libnet.ro
UNICEF

16:30

Lovitura pentru Donald Trump: Casa Alba a incalcat legea atunci cand a suspendat ajutorul militar pentru Ucraina, spune un avertizor de integritate independent al guvernului

B1 B1,
Lovitura pentru Donald Trump: Casa Alba a incalcat legea atunci cand a suspendat ajutorul militar pentru Ucraina, spune un avertizor de integritate independent al guvernului

Casa Alba a incalcat legea federala atunci cand a suspendat ajutorul militar, care primise aprobarea congresmenilor si era destinat Ucrainei, a anuntat un avertizor de integritate independent al guvernului, joi,. continuă pe B1

Raport: Casa Alba a incalcat legea prin suspendarea ajutorului militar destinat Ucrainei

Casa Alba a incalcat legea americana prin faptul ca a suspendat ajutorul militar destinat Ucrainei, a transat joi un organism independent de control al Guvernului, atingand o problema aflata in centrul procedurii destituirii lui Donald Trump, relateaza AFP.

Casa Alba a incalcat legea cand a suspendat ajutorul militar destinat Ucrainei (auditor independent)

Casa Alba a incalcat legea americana prin suspendarea unui ajutor militar destinat Ucrainei, a decis joi un organism independent de audit al guvernului, o chestiune sensibila in procedura de destituire care il vizeaza pe presedintele Donald Trump, scrie AFP.

Hackeri rusi au incercat sa fure informatii de la compania ucraineana care ar avea legaturi cu Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump la Casa Alba

Hackeri apartinand serviciilor de informatii ale armatei ruseau incercat sa fure mai multe e-mail-uri de pe serverele companiei Burisma Holdings, in al carei comitetde administratie a stat si Hunte.

DONALD TRUMP: Riscul iminent din partea lui Soleimani nu prea conteaza

Presedintele american Donald Trump si-a aparat, luni, decizia de ucidere a generalului iranian Qassem Soleimani, argumentand ca acesta reprezenta un risc iminent pentru Statele Unite, dar si ca riscul nu prea conteaza, avand in vedere istoria liderului militar.

Procesul efectiv de demitere a lui Donald Trump va incepe marti

Procesul pentru destituirea presedintelui Donald Trump va incepe probabil la 21 ianuarie, a declarat.

Procesul pentru destituirea lui Donald Trump incepe pe 21 ianuarie

Zi istorica in Congresul American. Camera Reprezentantilor decide astazi daca va trimite in Senat dosarul de inculpare a presedintelui Donald Trump.

Dosarul inculparii lui Donald Trump ajunge in Senat. Ce il asteapta pe presedintele american

Camera Reprezentantilor va vota miercuri trimiterea catre Senat a articolelor de impeachment pentru inceperea procesului politic impotriva presedintelui Donald Trump.

Donald Trump: Democratii si stirile false incearca sa-l portretizeze pe teroristul Soleimani intr-un tip minunat, doar pentru ca eu am facut ceea ce trebuia facut deja in 20 de ani

Presedintele Donald Trump i-a acuzat, luni, pe democrati de pozitionarea publica de dupa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani, reclamand ca orice face este desconsiderat de stanga.

Nancy Pelosi considera ca exista suficiente probe in vederea destituirii lui Donald Trump

Sefa democratilor in Congresul american Nancy Pelosi da asigurari ca acesta dispune de suficiente probe pentru a-l destitui pe Donald Trump, la inceputul unei saptamani cruciale in perspectiva deschiderii in Senat a unui proces impotriva presedintelui Statelor Unite, relateaza AFP.

Donald Trump, acuzat ca minte si ca stie totul in scandalul ucrainean

Un asociat al avocatului personal al lui Rudy Giuliani, Lev Parnas, il acuza pe presedintele american Donald Trump de faptul ca stie totul in scandalul ucrainean, relateaza The Huffington Post.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )