Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Samsung: Vicepresedintele grupului a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

B1 B1,
Lovitura pentru Samsung: Vicepresedintele grupului a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Vicepresedintele grupului Samsung Electronics, Lee Jae-yong, a fost condamnat vineri de un tribunal din Seul la cinci ani de inchisoare pentru implicarea sa in scandalul de coruptie care a dus la demisia fo. continuă pe B1

Mostenitorul companiei Samsung, Lee Jae-Yong, condamnat la cinci ani de inchisoare

Mostenitorul companiei Samsung, Lee Jae-Yong, a fost condamnat, vineri, la cinci ani de inchisoare de catre o instanta sud-coreeana, fiind gasit vinovat de coruptie, deturnare de fonduri, ascunderea.

Un barbat care a incercat sa urce cu o bomba improvizata intr-un avion de pe aeroportul din Manchester a fost condamnat la 18 ani de inchisoare

Un barbat care a incercat sa urce la bordul unui avion de pe aeroportul din Manchester o bomba artizanala a fost condamnat la 18 ani de inchisoare pentru posesie de explozibil cu intentia de a pune in pericol viata, relateaza Reuters.

LOVITURA pentru bucuresteni! Circulatia tramvaiului 41, OPRITA temporar

Lovitura pentru bucuresteni! Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) a anuntat, joi, ca circulatia tramvaiului 41 va fi suspendata in acest sfarsit de saptamana, pentru a se efectua.

Mostenitorul Samsung, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru coruptie

Mostenitorul gigantului sud-coreean Samsung Lee Jae-Yong a fost condamnat vineri la cinci ani de inchisoare, in urma unui proces de coruptie, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )