Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mostenitorul companiei Samsung, Lee Jae-Yong, condamnat la cinci ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Mostenitorul companiei Samsung, Lee Jae-Yong, condamnat la cinci ani de inchisoare

Mostenitorul companiei Samsung, Lee Jae-Yong, a fost condamnat, vineri, la cinci ani de inchisoare de catre o instanta sud-coreeana, fiind gasit vinovat de coruptie, deturnare de fonduri, ascunderea. continuă pe Antena3

Mostenitorul Samsung, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru coruptie

Mostenitorul gigantului sud-coreean Samsung Lee Jae-Yong a fost condamnat vineri la cinci ani de inchisoare, in urma unui proces de coruptie, relateaza AFP.

Lovitura pentru Samsung: Vicepresedintele grupului a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Vicepresedintele grupului Samsung Electronics, Lee Jae-yong, a fost condamnat vineri de un tribunal din Seul la cinci ani de inchisoare pentru implicarea sa in scandalul de coruptie care a dus la demisia fo.

Lee Jae-Yong, mostenitorul imperiului Samsung, condamnat la 5 ani de inchisoare intr-un proces de coruptie

Lee Jae-Yong, mostenitorul imperiului sud-coreean Samsung, a fost condamnat vineri la 5 ani de inchisoare intr-un proces de coruptie, anunta AFP. Lee Jae-Yong a fost gasit vinovat in scandalul rasunator de coruptie care a dus si la indepartarea de la putere a fostei presedinte a tarii, Park Geun-Hye.

Studentii de la Drept din Universitatea Bucuresti: Pragul de 30 de ani si a criteriul de cinci ani de experienta in accederea in Institutul National al Magistraturii pot avea impact negativ asupra sistemului judiciar

Studentii Facultatii de Drept din Universitatea Bucuresti se declara impotriva introducerii unui prag de varsta de 30 de ani si a criteriului de cinci ani experienta in alta profesie juridica, pentru accederea in Institutul National al Magistraturii, atentionand ca modificarilor pot avea un impact negativ direct asupra sistemului judiciar, relateaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )