Libnet.ro
UNICEF

14:45

Lovitura pentru Viorel Catarama! Acesta nu poate candida la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru Viorel Catarama! Acesta nu poate candida la Primaria Capitalei

Viorel Catarama a postat un mesaj pe o retea sociala dupa ce Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale Bucuresti a invalidat candidaturile Miscarii Patriotilor Romani MPR) la Primaria Capitalei. Sa avem credinta ca un astfel de abuz va fi sanctionat ca atare, spune acesta. continuă pe Antena3

Viorel Catarama, scos din cursa pentru Primaria Capitalei

Viorel Catarama a anuntat ca i-a fost invalidata candidatura din cauza a 80 semnaturi de sustinere c.

Viorel Catarama, candidatura invalidata pentru Primaria Capitalei

Biroul Electoral a invalidat candidatura lui Viorel Catarama la Primaria Capitalei, iar omul de afaceri anunta ca se va adresa instantei.

Candidatura lui Viorel Catarama, invalidata. Un astfel de abuz va fi sanctionat ca atare

Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale Bucuresti a invalidat candidatura lui Viorel Catarama in alegerile pentru Primaria Capitalei, precum si lista de candidati ai partidului sau pentru Consiliul General. Anuntul a fost facut pe Facebook chiar de catre omul de afaceri, care promite ca va ataca in justitie.

Viorel Catarama anunta ca Biroul Electoral i-a invalidat candidatura la Primarie si ca va contesta decizia in instanta

Omul de afaceri Viorel Catarama anunta ca Biroul Electoral i-a invalidat candidatura la Primarie si ca va contesta decizia in instanta.

EXCLUSIV O noua lovitura pentru transportatori. Pachetul legislativ Mobilitate 1, care ii obliga pe soferii de TIR sa se intoarca acasa cel putin o data pe luna a intrat in vigoare: Estimam scaderea PIB-ului cu 5%

EXCLSUIV Dupa ce pandemia de coronavirus le-a afectat semnificativ activitatea din cauza blocajelor de la granite, transportatorii de marfuri din Romania primesc o noua lovitura. Controversatul pachet.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )