Libnet.ro
UNICEF

01:05

LPF a anuntat programarea pentru prima etapa din playoff si playout

Online Sport Online Sport,
LPF a anuntat programarea pentru prima etapa din playoff si playout

La finalul acestei saptamani sunt programate primele dueluri din playoff si playout in Liga 1 Betano. continuă pe Online Sport

Prima etapa din procesul de completare si depunere a cererilor de inscriere a copiilor in invatamantul primar se desfasoara intre 4 si 22 martie

Prima etapa din procesul de completare si depunere a cererilor de inscriere a copiilor in invatamantul primar incepe luni si se va incheia in 22 martie.

Prima etapa privind inscrierea in clasa pregatitoare incepe pe 4 martie

Prima etapa din procesul de completare si depunere a cererilor de inscriere a copiilor in invatamantul primar incepe luni, 4 martie, si se va incheia in 22 martie.

Programul meciurilor din playoff. FCSB - CFR Cluj in ultima etapa!

Dupa victoria celor de la CFR Cluj cu Sepsi Sf. Gheorghe se cunoaste tintarul partidelor din faza playoff a campionatului in Liga 1 Betano.

Alessandra Stoicescu, mamica pentru prima data: Primul nostru boboc de floare! - PRIMA IMAGINE

Primavara vine cu o veste extraordinara pentru prezentatoarea Antena 3 Alessandra Stoicescu. Aceasta a anuntat, vienri, ca ea si sotul sau, Sergiu Constantinescu, asteapta primul loc copil. Primul.

ncepe Prima Casa 2019. Plafonul este usor sub 2 miliarde lei

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) a anuntat lansarea Programului Prima Casa 2019, ca urmare a primirii, din partea Ministerului Finantelor Publice, a acordului de distribuire pentru suma de 1,987 miliarde lei, din plafonul total de 2 miliarde lei alocat pentru anul 2019, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. Potrivit reprezentantilor Fondului, probabil suma este mai mica deoarece prima banca care va ramane fara plafon ar urma sa primeasca cele 13 milioane lei.

BEC pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a fost constituit duminica

Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare a fost constituit, duminica, potrivit unui comunicat al institutiei. Din BEC fac parte presedintele si vicepresedintii AEP, opt reprezentanti ai partidelor politice care au reprezentanti in Parlamentul European si cinci judecatori, anunta Mediafax.

Veste CUMPLITA la PRO TV! A MURIT! Lacrimi pentru NEA POPA din serialul LA BLOC

Actorul Tudorel Filimon este in doliu. Din pacate, socrul lui s-a stins din viata, in urma cu ceva timp.

A MURIT! Veste CUMPLITA la PRO TV! Lacrimi pentru NEA POPA din serialul LA BLOC

Actorul Tudorel Filimon este in doliu. Din pacate, socrul lui s-a stins din viata, in urma cu ceva timp.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )