Libnet.ro
UNICEF

01:05

BEC pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a fost constituit duminica

Hotnews Hotnews,
 BEC pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a fost constituit duminica

Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare a fost constituit, duminica, potrivit unui comunicat al institutiei. Din BEC fac parte presedintele si vicepresedintii AEP, opt reprezentanti ai partidelor politice care au reprezentanti in Parlamentul European si cinci judecatori, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

iCCJ: Au fost desemnati judecatorii care fac parte din BEC pentru alegerile europarlamentare

Update:inalta Curte de Casatie si Justitie a desemnat vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori din cadrul acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile.

Instanta suprema desemneaza judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile europarlamentare

Inalta Curte de Casatie si Justitie desemneaza vineri, prin tragere la sorti, cei cinci judecatori din cadrul acestei instante care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile.

Are loc tragerea la sorti a celor cinci judecatori ai inaltei Curti, ce vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile europarlamentare

Vineriare loc tragerea la sorti a celor cinci judecatori ai inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) care vor fi membri ai Biroului Electoral Central pe durata alegerilor europarlamentare din 26 mai,.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE: iCCJ desemneaza astazi judecatorii care vor face parte din BEC

Tragerea la sorti a celor cinci judecatori ai ICCJ membri ai Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai are loc astazi, la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Ilie Nastase, despre alegerile europarlamentare: Eu, daca o sa ma duc, o sa reprezint Romania, nu UNPR

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu intra din nou in politica. Cei doi candideaza la alegerile parlamentare din luna mai. Anghel Iordanescu a fost senator de Ilfov, timp de patru ani, in perioada.

Veste CUMPLITA la PRO TV! A MURIT! Lacrimi pentru NEA POPA din serialul LA BLOC

Actorul Tudorel Filimon este in doliu. Din pacate, socrul lui s-a stins din viata, in urma cu ceva timp.

A MURIT! Veste CUMPLITA la PRO TV! Lacrimi pentru NEA POPA din serialul LA BLOC

Actorul Tudorel Filimon este in doliu. Din pacate, socrul lui s-a stins din viata, in urma cu ceva timp.

Alegeri europarlamentare: cu cine se bate Ciolos si pe cine are PSD

Mai sunt trei luni pana la alegeri europarlamentare pentru Parlamentul European. Candidatii au inceput sa de-a din coate pentru a aduna semnaturile nesare ca sa se poata inscrie in cursa. Guvernul a stabilit deja si suma care se va cheltui pentru organizarea alegerilor. Pentru candidatii care sunt sustinuti de partide politice, lucrurile sunt mult mai [] .

Norica Nicolai spune ca cea mai buna solutie ar fi un candidat comun PSD-ALDE pentru alegerile prezidentiale si l indica pe Tariceanu

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat sambata, la Bistrita, ca, in opinia sa, cea mai buna solutie pentru actuala coalitie de guvernare in vederea alegerilor prezidentiale din acest an ar fi un candidat comun, care sa corespunda unui profil de presedinte responsabil, capabil sa gaseasca solutii pentru tara.

Norica Nicolai doreste desemnarea unui candidat comun al PSD-ALDE pentru alegerile prezidentiale! Europarlamentarul a propus si un nume

Norica Nicolai, europarlamentarul ALDE, considera ca cea mai buna solutie pentru coalitia majoritara este desemnarea unui candidat comun in cursa catre Cotroceni, care sa corespunda unui profil de presedinte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )