Libnet.ro
UNICEF

13:00

Lucrari contracronometru la Spitalul Judetean Baia Mare. Proiectul pe bani europeni musai finalizat

Adevărul Adevărul,
Lucrari contracronometru la Spitalul Judetean Baia Mare. Proiectul pe bani europeni musai finalizat

Proiectul de reabilitare a celei mai mari unitati spitalicesti din Maramures este aproape de finalizare. Vorbim de finalizarea unui proiect pe bani europeni, noul termen limita de finalizare a lucrarilor fiind luna noiembrie a acestui an. in tot acest timp toata lumea are de suferit, de la pacienti, apartinatori, medici sau personal sanitar. continuă pe Adevărul

Lucrari contratimp la Spitalul Judetean Baia Mare. Proiectul pe bani europeni trebuie finalizat pana in noiembrie

Proiectul de reabilitare a celei mai mari unitati spitalicesti din Maramures este aproape de finalizare. Vorbim de finalizarea unui proiect pe bani europeni, noul termen limita de finalizare a lucrarilor fiind luna noiembrie a acestui an. in tot acest timp toata lumea are de suferit, de la pacienti, apartinatori, medici sau personal sanitar.

Premiera medicala nationala la Spitalul Judetean Baia Mare. O viata normala pentru doi oameni

Procedeu medical realizat in premiera nationala la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare. in urma procedurii de plasmafereza doi bolnavi au ajuns sa duca o viata normal. Vorbim de o procedura extreme de scumpa, cu sume care pot ajunge si pana la 15. 000 euro.

Spitalul Judetean din Botosani nu are bani sa isi plateasca angajatii in ultimele doua luni ale anului. Se anunta proteste de amploare

Situatia financiara de la Spitalul Judetean Mavromati se agraveaza de la o luna la alta. Dupa ce unitatea sanitara a ajuns sa nu mai poata plati o parte a furnizorilor, in ultimele doua luni ale acestui an nu mai sunt bani nici de salarii, anunta conducerea spitalului.

Municipiul Baia Mare, membru asociat la Clubul Sportiv Municipal HCM Baia Mare

Consilierii locali au decis, in unanimitate, ca Municipiul Baia Mare sa devina membru asociat la Clubul Sportiv HCM Baia Mare. Proiectul de hotarare votat de alesi in prima zi a lunii septembrie prevede faptul ca municipiul Baia Mare va avea o pondere de 98% din patrimoniul initial al clubului in noua sa structura.

Concedii medicale false. Medic de la Spitalul Judetean, prins cu nereguli. A fost dat afara

Pe numele unui medic neurochirurg de la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare au fost depuse nu mai putin de 15 sesizari legate de comiterea unor posibile infractiuni. Neoficial se vorbeste despre eliberarea unor concedii medicale false, cazul ajungand in atentia celor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

Concedii medicale false de 400.000 lei. Medic de la Spitalul Judetean, prins cu nereguli. A fost dat afara

Pe numele unui medic neurochirurg de la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris Baia Mare au fost depuse nu mai putin de 15 sesizari legate de comiterea unor posibile infractiuni. Neoficial se vorbeste despre eliberarea unor concedii medicale false, cazul ajungand in atentia celor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures.

Scandal Primaria Baia Mare Consiliu Judetean pe gunoaie

Un razboi al declaratiilor se duce in aceste zile intre Primaria Baia Mare, pe de o parte, si Consiliul Judetean Maramures, pe de alta. Marul discordiei il reprezinta proiectul Sistem de Management Integrat al Deseurilor, proiect care ar trebui implementat de Consiliul Judetean Maramures undeva pana in anul 2015.

Desfasurare de forte pe Aeroportul International Baia Mare. Cursa Bucuresti-Baia Mare, cu probleme la aterizare

Desfasurare de forte in seara zilei de 2 septembrie pe Aeroportul International Baia Mare. Unde cursa Bucuresti-Baia Mare a avut nevoie de asistenta de urgenta la aterizare ca urmare a unor posibile probleme identificate la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul din Bucuresti.

Programul turneului de la Dej pentru Stiinta Explorari Baia Mare

Stiinta Explorari Baia Mare se pregateste intens pentru noul sezon voleibalistic care va incepe in luna octombrie a acestui an. Echipa antrenata de Marius Botea si Sorin Pop II a inceput deja meciurile de pregatire, acum echipa fiind in fata primului turneu de pregatire din aceasta luna septembrie.

Banul, ochiul dracului in sportul baimarean. Datoriile clubului HCM Baia Mare, motiv de scandal intre Directia de Sport si club

Interese ale unora sau altora, despre care stie toata lumea, dar nu vobeste nimeni. La asta s-ar putea reduce acest razboi al declaratiilor iscat intre Directia de Sport Maramures si cublul HCM Baia Mare. Nu este pentru prima data cand cluburile sportive din municipiu inregistreaza datorii catre DJTS, toate fiind rezolvate in spatele usilor inchise, dar este pentru prima data cand chestiunea devine publica, cu acuze de partea unora sau altora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )