Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lucrez la un proiect pentru cei cu credite &171;Prima Casa &187;

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lucrez la un proiect pentru cei cu credite &171;Prima Casa &187;

Persoanele care s-au imprumutat de la banci apeland la programul Prima Casa ar putea beneficia de o lege similara cu cea care prevede darea in plata. La nici doua zile dupa ce a fost aprobata in Parlament Legea Darii in Plata, deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir ne-a spus, vineri, ca lucreaza la o noua initiativa legislativa, care sa vina in sprijinul acestor debitori. Domia sa ne-a declarat: Pregatesc un proiect de lege prin care sa ii asiguram si pe cei cu credite Prima Casa. Initiativa are in vedere sa mentina principiul conform caruia, daca banca a luat casa debitorului, atunci datoria se stinge. Ma gandesc sa lansez acest proiect intr-o saptamana. continuă pe Ziarul Bursa

Daniel Zamfir, lege de dare in plata si pentru cei cu credite prin programul Prima Casa

Initiatorul legii darii in plata, deputatul Daniel Zamfir, a declarat ca are in lucru o lege care sa ingreuneze scoaterea din casa a celor care au credite prin programul Prima Casa,.

Darea in plata s-ar putea aplica si la Prima Casa. Initiatorul legii privind darea in plata lucreaza la un proiect similar pentru cei care s-au imprumutat prin programul guvernamental

Deputatul Daniel Zamfir, initiatorul legii darii in plata, care a trecut miercuri de vot in plenul Camerei Deputatilor si urmeaza sa ajunga la promulgare la presedintele Klaus Iohannis, lucreaza la un proiect de lege similar celui privind darea in plata, care sa acopere si situatia celor care au contractat un imprumut Prima Casa.

IGSU: Pentru cei care nu au respectat legea antifumat au fost emise 795 de amenzi, in cuantum de 186.900 de lei

La doar o luna de la aplicarea legii antifumat, politia locala, pompierii, politia locala si fortele Ministerului de Interne au aplicat 795 de amenzi si 1. 043 de avertismente pentru incalcarea prevederilor acesteia, informeaza, luni , Inspectoratul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )