Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ludovic Orban: Actualul Parlament este in contradictie flagranta cu optiunile cetatenilor

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Actualul Parlament este in contradictie flagranta cu optiunile cetatenilor

Ludovic Orban vrea alegeri parlamentare in data de 6 decembrie pentru ca viitorul Parlament ales de . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, catre reprezentantii HORECA: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra Activitatea restaurantelor din zonele cu multe infectari va fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi ca Executivul cauta solutii de sustinere a sectorului HORECA. Am gandit programul de granturi pentru sectoarele afectate de COVID, incercam sa gasim solutii de sustinere, un sistem de vouchere pentru zona turistica, a declarat Orban la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii. UPDATE in acele localitati in care este depasit procentul de infectari cu coronavirus, care este stabilit de 1,5 %, se va lua decizia ca, o perioada, pana scade procentul sub 1,5%, sa se restrictioneze activitatea restaurantelor, a declarat joi Ludovic Orban. Acesta a mai spus ca sunt evenimente, precum nuntile, la care nu sunt respectate regulile.

LUDOVIC ORBAN: Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 in Bucuresti - sub 1,5

Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 la nivelul Capitalei este sub 1,51. 000 locuitori, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca autoritatile se raporteaza la datele de la Evidenta Populatiei care indica 2,2 milioane de locuitori la nivelul Bucurestiului.

LUDOVIC ORBAN, MESAJ PENTRU STUDENTI: Pandemia a impus restrictii, dar nu vom permite sa afecteze accesul la educatie

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis un mesaj studentilor si profesorilor, la inceputul noului an universitar, aratand ca acesta debuteaza sub impactul crizei sanitare, dar ca dreptul de a invata este fundamental si trebuie respectat indiferent de dificultatile momentului.

Ludovic Orban: Copilul este expus celui mai mic risc de infectare la scoala, sub supravegherea profesorului. E mai riscant atunci cand este liber (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, desi inca este prematur pentru o evaluare referitoare la nivelul de raspandire a infectiilor cu noul coronavirusin scoli, deocamdata nu exista o crestere.

Ludovic Orban: Sunt ingrijorat de numarul de cazuri de coronavirus. O sa facem o analiza serioasa (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este ingrijorat de numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus anuntat astazi. Sunt ingrijorat de ce am vazut.

Ludovic Orban: in Romania nu sunt bani ca sa cresti pensiile cu 40%. Este cinism si ticalosie sa-ti bati joc de oamenii in varsta

Premierul Ludovic Orban a vorbit in emisiunea de marti seara Dosar de Politician de pe B1 TV, despre modificarile aduse de PSD la Ordonanta de rectificare bugetara, inainte de alegerile locale. Liderul.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Giurgiu are primar liberal. Victoria a fost anuntata de Ludovic Orban

Giurgiu are primar PNL, a anuntat Ludovic Orban, presedintele liberalilor. Adrian Anghelescu este astfel noul edil-sef al resedintei de judet.

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )