Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban, anuntul asteptat de toti romanii. Guvernul urmeaza sa decida in scurt timp

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anuntul asteptat de toti romanii. Guvernul urmeaza sa decida in scurt timp

Ludovic Orban a anuntat, joi, ca decizia de redeschidere a restaurantelor, teatrelor si cinematografelor de la 1 septembrie se va adopta in CNSU, iar ulterior aceasta va fi transpusa in hotarare de guvern. continuă pe Antena3

Ludovic Orban iese la atac. Romanii hotarasc cine conduce Romania! Nu avem ce discuta cu PSD!

Ludovic Orban a declarat, luni, ca romanii hotarasc cine conduce Romania si ca Guvernul va vorbi individual cu toti parlamentarii pentru a expune punctul de vedere.

Romanii vor purta masca de protectie si in casa? Anunt de ultima ora al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu poate impune ca regula purtarea mastii de protectie si in casa, completand ca aceasta este o prostie. Anuntul premierului Ludovic Orban: romanii nu vor purta masca de protectie si in casa Ludovic Orban a fost intrebat daca se va ajunge la purtarea mastii in casa de catre .

Ludovic Orban anunta ca Guvernul va sesiza CCR daca PSD va modifica in Parlament proiectul priuvind rectificarea bugetara in sensul majorarii pensiilor cu 40% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala daca PSD va veni cu amendamente in Parlament a proiectul de lege privind rectificarea bugetara, amendamente care sa prevada.

LUDOVIC ORBAN: Asteptam ca Parlamentul sa voteze in procedura de urgenta modificarea Legii 55, indispensabila pentru redeschiderea scolilor

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Guvernul asteapta ca Parlamentul sa voteze in regim de urgenta modificarea Legii 552020, modificare indispensabila pentru a putea fi emise toate reglementarile secundare pentru inceperea scolii.

LUDOVIC ORBAN: Sunt convins ca Ministerul Mediului va lua toate masurile privind groapa de gunoi de la Chiajna

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca Guvernul respecta legea, adaugand ca Ministerul Mediului va lua toate masurile care se impun in cazul hotararii judecatoresti privind groapa de gunoi de la Chiajna.

Anuntul asteptat de toti romanii. Decizia va aparea in Monitorul Oficial

Politele RCA vor putea fi prezentate de soferi si in format electronic, pe telefon, dupa ce modificarile in acest sens vor aparea in Monitorul Oficial. Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a aprobat, in sedinta de miercuri, modificarea si completarea normei privind asigurarile auto din Romania in ceea ce priveste articolul care reglementeaza dovada incheierii asigurarii RCA.

Raed Arafat, despre sfarsitul pandemiei de coronavirus. Anuntul asteptat de toti romanii

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat a vorbit, marti, despre cand ar putea avea loc sfarsitul pandemiei de coronavirus.

Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori. Le va da 25%

Intr-un interviu pentru Digi 24, Ludovic Orban a explicat ca salariile profesorilor nu au crescut din lipsa banilor. Premierul a mai dezvaluit ca se facuse un plan la nivelul anului 2022, cu o crestere de 25%. Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori Va dati seama ca daca am fi avut bani .

Ce se intampla cu parintii daca se suspenda cursurile in toamna. Ludovic Orban a facut anuntul

Luni, prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a afirmat ca in situatia in care intr-o scoala cursurile vor fi suspendate din cauza noului coronavirus, un parinte va primi 75% din salariu ca sa stea cu copilul acasa, noteaza Agerpres. Ce se intampla cu parintii daca se suspenda cursurile in toamna Daca apare un caz intr-o clasa, automat .

Metroul din Drumul Taberei nu e gata nici in august! Cand va fi dat in functiune calatorilor. Ludovic Orban a facut anuntul

Nici luna aceasta nu va fi gata metroul in Drumul Taberei. Bucurestenii mai au ceva de visat pana ca acesta sa fie dat in functiune. Premierul Romaniei vine cu precizari despre noul termen. Metroul din Drumul Taberei nu e gata! Orban vine cu un nou termen Bucurestenii incep sa-si piarda din rabdare si speranta ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )