Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban: Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste

Premierul Ludovic Orban a declarat ca daca tot creste zilnic numarul de persoane infectate cu noul coronavirus, atunci creste si riscul aparitei unor noi restrictii. El a adaugat ca Guvernul nu vreau sa impuna noi restrictii, de aceea a reinterat mesajul pentru romani de a respecta regulile de protectie sanitara - purtarea mastii, respectarea distantei sociale si dezinfectarea mainilor. continuă pe Adevărul

Avertismentul lui Orban: Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

Ludovic Orban, despre recordul de cazuri de COVID-19: Nu ignorati pericolul! Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la populatie sa nu ignore pericolul reprezentat de noul coronavirus si sa respecte regulile de protectie sanitara stabilite de autoritati. Cu cat creste numarul de.

LUDOVIC ORBAN: Riscul de aparitie a unor noi restrictii creste odata cu majorarea numarului de persoane infectate zilnic

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

Ludovic Orban: Sunt ingrijorat de numarul de cazuri de coronavirus. O sa facem o analiza serioasa (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este ingrijorat de numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus anuntat astazi. Sunt ingrijorat de ce am vazut.

Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii. Acum este clar

Vineri, premierul Ludovic Orban a declarat ca, odata cu cresterea numarului de infectari creste si riscul de aparitie a unor restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Ludovic Orban a declarat ca, majorarea numarului de persoane infectate cu noul coronavirus poate fi oprita prin cresterea numarului de persoane care respecta regulile de protejare a sanatatii. El .

Viorica Dumbraveanu admite ca numarul persoanelor infectate cu COVID-19 ar putea fi mai mare decat cel oficial

Numarul de persoane infectate in Republica Moldova cu virusul COVID-19 ar putea fi mai mare decat cel constatat de catre autoritati. Acest lucru il confirma si Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, noteaza IPN.

LUDOVIC ORBAN: Dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? . ) Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban.

Ludovic Orban: Copiii sunt in siguranta la scoala. Anul nu este compromis

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut declaratii referitoare la numarul imbolnavirilor cu coronavirus din scoli: Din ce am urmarit, daca exista imbolnaviri, probabilitatea ca aceste imbolnaviri.

Ludovic Orban, despre eventuale masuri in contextul numarului de cazuri de COVID-19 in Bucuresti: Nu am trecut de o rata de 1,5% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii jurnalistilor, in cursul zilei de joi. Presedintele PNL a discutat despre numarul alarmant al cazurilor de COVID-19, dar si despre masurile ce se impun pe.

LUDOVIC ORBAN: Procesul de achizitie de tablete continua la toate nivelurile

Procesul de achizitie de tablete continua atat la nivelul Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC), cat si al inspectoratelor scolare si administratiilor locale, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )