Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Daca ar fi avut legatura serviciile cu sesizarea mea, probabil nu ar fi avut nevoie de mine

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Daca ar fi avut legatura serviciile cu sesizarea mea, probabil nu ar fi avut nevoie de mine

Ludovic Orban a declarat, joi, ca daca serviciile secrete ar fi avut legatura cu sesizarea sa impotriva premierului Dancila, probabil nu ar fi avut nevoie de mine, afirmatia venind in contextul in care Liviu Dragnea a acuzat implicarea serviciilor secrete in plangerea penala, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre plangerea penala: Daca ar fi avut legatura cu serviciile secrete, probabil nu ar fi fost nevoie de mine

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce Liviu Dragnea a acuzat ca serviciile de informatii ar fi fost implicate in plangerea penala facuta premierului Viorica Dancila. Orban sustine ca liderul.

Ludovic Orban, acuzatii grave la adresa PSD: Dragnea minte cu nerusinare

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre sesizarea penala depusa pe numele premierului. Orban a spus ca nu va face niciun pas inapoi in privinta plangerii penalesi l-a somat pe.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban a fost chemat, miercuri dimineata, la Parchetul General. Acesta a declarat ca nu stie inca daca audierea sa are legatura cu plangerea depusa pe numele premierului. in.

Liviu Dragnea spune ca serviciile secrete nu sunt straine de plngerea facuta de Ludovic Orban / Raspunsul liderului PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Vioruica Dancila, in context afirmand si ca trei cetateni israelieni vor sa-l dea in judecata pe liderul PNL, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra! (VIDEO)

Ludovic Orban s-a prezentat miercuri dimineata la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii. Nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra, a spus Orban,.

Ludovic Orban, gafa diplomatica de proportii

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a reactionat, astazi, la ultimele afirmatii ale presedintelui PNL, Ludovic Orban, care a incercat sa-si prezinte sesizarea penala impotriva premierului si a presedintelui PSD, ca un act civic al unui simplu cetatean, conform comunicatului de presa remis catre redactie.

LIVIU DRAGNEA lanseaza acuzatii GRAVE la adresa SERVICIILOR: Sunt implicate in plangerea lui Ludovic Orban

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, ca serviciile secrete romanesti sunt implicate in demersul lui Ludovic Orban de a depune plangere penala pe numele premierului Viorica.

Ludovic Orban, la Parchetul General

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul Parchetului General. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

Ludovic Orban, la Parchetul General / Acolo a venit miercuri dimineata si deputatul Catalin Radulescu

Presedintele PNL Ludovic Orban s a prezentat miercuri dimineata la sediul Parchetului General, transmite news. ro. intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care a fost citat, Orban a raspuns:Nu stiu, dar nu cred ca are legatura cu subiectul care va intereseaza pe dumneavoastra.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila. in legatura cu plangerea penala depusa de Ludoivic Orban, se poate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2563 seconds )