Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ludovic Orban, despre intrarea Romaniei in carantina dupa 6 decembrie: in masura in care lucrurile raman sub control, in masura in care numarul de infectari nu va creste nu va fi necesara o astfel de masura

B1 B1,
Ludovic Orban, despre intrarea Romaniei in carantina dupa 6 decembrie: in masura in care lucrurile raman sub control, in masura in care numarul de infectari nu va creste nu va fi necesara o astfel de masura

Romania nu va intra in carantina dupa 6 decembrie, in masura in care lucrurile raman sub control, a declarat marti premierul Ludovic Orban in cadrul unei conferinte de presa: in masura in care. continuă pe B1

Ce spune Ludovic Orban despre declaratia controversata a lui Nelu Tataru

Prim-ministrul Ludovic Orban ii ia apararea ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa ce demnitarul declarase ca toti romanii sunt vinovati pentru ceea ce se intampla in sistemul de sanatate.

Ludovic Orban, despre schimbarile aduse in spitale: Sunt proiecte de investitii in curs Asiguram o mare atentie la derularea proiectelor de finantare si realizarea sectiilor pentru mari arsi (VIDEO)

In timpul conferintei de presa, sustinuta duminica, dupa tragedia de la Piatra Neamt, premierul Ludovic Orban a fost intrebat ce s-a schimbat in Romania, inprivinta sectiilor de tratare a marilor.

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in.

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

Ludovic Orban, despre numarul de cazuri de COVID-19: Nu este cert ca suntem pe un platou in cazul in care nu exista un grad de conformare mare, riscul de a creste in continuare numarul de infectari exista

In cursul zilei de marti, premierul Ludovic Orban a tinut o serie de declaratii si a raspuns intrebarilor jurnalistilor. Primul-ministru a subiliniat faptul ca numarul de cazuri de COVID-19 inregistrat in cu.

Ludovic Orban, despre decesul lui Ionut Anghel: Regret profund. in privinta transplantului sunt niste proceduri legale si trebuie sa existe si organul de transplantat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o prima reactie in cazul decesului lui Ionut Anghel, tanarul de 35de ani care a astepta de trei ani sa fie supus unui transplant de plamani. Premierul.

Ludovic Orban, despre medicul erou Catalin Denciu: Din ce stim noi, testul de tip RT PCR efectuat in Belgia este negativ Este intr-o stare stabila. Ne rugam sa se vindece! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti, ca din informatiile pe care le are Guvernul in acest moment testul de tip Real Time PCR efectuat in cazul medicului erou Catalin Denciu la Spitalul Militar Regina Astrid.

Ludovic Orban, despre tragedia de la Piatra Neamt: Cum sa fie suficienta o demisie? Se face o ancheta penala, iar vinovatii trebuie pedepsiti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca simpla demisie a managerului spitalului din Piatra Neamt nu este suficienta, caci mai multi oameni si-au pierdut viata in incendiul de sambata. Acesta a.

Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului, dupa ce au fost inchise 50 de localitati din Romania

Inca de la inceputul pandemiei, s-a pus problema carantinarii Bucurestiului, dar autoritatile au evitat sa se arunce la un astfel de gest radical. Un lucru este sigur, carantina.

Ludovic Orban, despre incendiul de la Piatra Neamt: Fara speculatii. Tot ce se stie e ca au fost prevazute lucrari de instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea numarului de paturi (VIDEO)

Dupa o sedinta de urgenta la MAI, Ludovic Orbana mentionat ca medicul grav ranit va fi transportat in Belgia si a spus ca nu ar trebui sa se faca speculatii despre cauzele incendiului pana cand nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )