Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ludovic Orban, despre tragedia de la Piatra Neamt: Cum sa fie suficienta o demisie? Se face o ancheta penala, iar vinovatii trebuie pedepsiti (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre tragedia de la Piatra Neamt: Cum sa fie suficienta o demisie? Se face o ancheta penala, iar vinovatii trebuie pedepsiti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca simpla demisie a managerului spitalului din Piatra Neamt nu este suficienta, caci mai multi oameni si-au pierdut viata in incendiul de sambata. Acesta a. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare, care trebuia sa se desfasoare luni, Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala pentru doua zile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis duminica dimineata primul ca formatiunea social-democrata isi suspenda orice actiune de campanie.

Ludovic Orban, despre incendiul de la Piatra Neamt: Fara speculatii. Tot ce se stie e ca au fost prevazute lucrari de instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea numarului de paturi (VIDEO)

Dupa o sedinta de urgenta la MAI, Ludovic Orbana mentionat ca medicul grav ranit va fi transportat in Belgia si a spus ca nu ar trebui sa se faca speculatii despre cauzele incendiului pana cand nu.

Tariceanu cere demisia Guvernului Orban dupa tragedia de la Piatra Neamt

Senatorul Calin Popescu-Tariceanu sustine ca Guvernul nu poate spune ca nu a stiut ca ceva era in neregula la spitalul din Piatra Neamt si a solicitat demisia premierului Ludovic Orban si a ministrului Sanatatii, Nelu Tataru.

Ludovic Orban, despre schimbarile aduse in spitale: Sunt proiecte de investitii in curs Asiguram o mare atentie la derularea proiectelor de finantare si realizarea sectiilor pentru mari arsi (VIDEO)

In timpul conferintei de presa, sustinuta duminica, dupa tragedia de la Piatra Neamt, premierul Ludovic Orban a fost intrebat ce s-a schimbat in Romania, inprivinta sectiilor de tratare a marilor.

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in.

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

Ce spune Ludovic Orban despre declaratia controversata a lui Nelu Tataru

Prim-ministrul Ludovic Orban ii ia apararea ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa ce demnitarul declarase ca toti romanii sunt vinovati pentru ceea ce se intampla in sistemul de sanatate.

Precedentul care ar fi putut opri tragedia de la Piatra Neamt. Autoritatile au ignorat focul de la Spitalul Sinaia

Tragedia de la Piatra Neamt a avut un precedent la Sinaia, in urma cu doar patru luni, care ar fi putut fi un semnal de alarma pentru unitatile medicale care functioneaza in cladiri vechi cu infrastructura subdimensionata nevoilor actuale.

Tataru revine asupra declaratiilor dupa tragedia de la Piatra Neamt: Toti ministrii Sanatatii ar trebui sa se simta vinovati pentru tot ce se intampla in sanatatea romaneasca

Ministrul Sanatatii revine asupra declaratiilor facute dupa incendiul de la Piatra Neamt, cand a invocat o culpa colectiva pentru tragedie. Acum spune ca responsabili sunt ministrii Sanatatii. Toti ar trebui sa ne simtim vinovati din ministrii care am fost pentru tot ce se intampla in sanatatea romaneasca, a spus luni Nelu Tataru, intrebat din nou daca se simte responsabil pentru ceea ce s-a intamplat.

Cincinalul si incendiul: Tragedia de la Piatra Neamt a fost precedata de alte doua incidente grave, provocate tot de foc. Filmul evenimentelor de sambata

Derularea evenimentelor tragice care s-au petrecut in cazurile maternitatii Giulesti 16 august 2010) si cele din clubul Colectiv 30 octombrie 2015) s-a repetat, sambata seara, la Piatra Neamt, acolo unde 10 pacienti internati la sectia ATI au murit la Spitalul Judetean, iar medicul de garda care a incercat sa ii salveze din flacari se zbate intre viata si moarte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )