Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ludovic Orban, despre schimbarile aduse in spitale: Sunt proiecte de investitii in curs Asiguram o mare atentie la derularea proiectelor de finantare si realizarea sectiilor pentru mari arsi (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre schimbarile aduse in spitale: Sunt proiecte de investitii in curs Asiguram o mare atentie la derularea proiectelor de finantare si realizarea sectiilor pentru mari arsi (VIDEO)

In timpul conferintei de presa, sustinuta duminica, dupa tragedia de la Piatra Neamt, premierul Ludovic Orban a fost intrebat ce s-a schimbat in Romania, inprivinta sectiilor de tratare a marilor. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare. Pana acum, foarte putine state pun restrictii

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, ca majoritatea statelor in care exista comunitati numeroase de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile.

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinare: Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Raed Arafat va merge la Sibiu si la Alba Iulia pentru a discuta cu autoritatile de acolo inainte de a se lua o decizie cu privire la carantinarea celor doua.

Ludovic Orban, despre incendiul de la Piatra Neamt: Fara speculatii. Tot ce se stie e ca au fost prevazute lucrari de instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea numarului de paturi (VIDEO)

Dupa o sedinta de urgenta la MAI, Ludovic Orbana mentionat ca medicul grav ranit va fi transportat in Belgia si a spus ca nu ar trebui sa se faca speculatii despre cauzele incendiului pana cand nu.

LUDOVIC ORBAN: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare

Premierul Ludovic Orban afirma ca cele mai multe dintre tarile in care exista o comunitate numeroasa de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile parlamentare din Romania si ca foarte putine tari pun restrictii.

Ludovic Orban, despre lipsa apei calde in unele cartiere din Capitala: Primarul general a gasit o solutie impreuna cu Ministerul Economiei

Premierul Lodovic Orban a oferit joi, n cadrlul unei vizite de lucru la Transgaz, noi detalii despre amplul program de reabilitare a retelei de termoficare din Bucuresti, cu ajutorul fondurilor europene.

Ludovic Orban: Noi nu am inchis pietele, ci am suspendat pe 30 de zile functionarea celor care sunt in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Guvernul nu a inchis pietele, ci a suspendat pe o perioada de 30 de zile functionarea celor care sunt in spatii inchise. Ludovic Orban, despre situatia.

Ludovic Orban, mesaj de ultima ora despre prelungirea starii de alerta! Ce a anuntat premierul

Joi, 12 noiembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prelungirea starii de alerta, care este pe ordinea de zi a guvernului nu va veni cu noi masuri de restrictie. Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta Premierul Ludovic Orban a declarat ca obiectivul este intrarea pe platou, fapt care inca nu s-a intamplat. De asemenea .

Ludovic Orban: Transgaz are proiecte de investitii in cursul acestui an in valoare de 1,1 miliarde euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat joi, in cadrul unei vizite de lucru desfasurata la Societatea Nationala Transgaz care sunt principalele proiecte de investitii. Printre acestea Ludovic Orban a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )