Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ludovic Orban, despre noua lege a alegerilor locale: Vom ajunge sa nu mai putem schimba primarii decat daca apelam la doamna cu coasa sau la doamna cu catusele

B1 B1,
Ludovic Orban, despre noua lege a alegerilor locale: Vom ajunge sa nu mai putem schimba primarii decat daca apelam la doamna cu coasa sau la doamna cu catusele

Conform noii legi a alegerilor locale, primarii vor fi alesi antr-un singur tur. Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a spus ca eliminarea primarilor cu mai multe mandate nu s-ar mai putea face decat daca vine. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre proiectul de modificare a Codului de procedura penala: Deputatii PSD vor sa inceteze lupta anticoruptie in Romania, sa intimideze procurorii

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, ii acuza pe deputatii PSD care isi doresc modificarea Codului de procedura penala ca vor sa inceteze lupta anticoruptie in Romania, sa intimideze magistratii,.

Victor Ponta, despre modificarea Legii alegerilor locale: A fost un acord politic. S-a gasit un punct de vedere care este sustinut de toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri referitor la votul dat in Camera Deputatilor privind modificarile duse legii alegerilor locale, ca acest schimbari au fost facute prin consens politic. A fost un acord.

Ludovic Orban: Modificarea Codului Penal de catre deputati ai PSD este o noua marte neagra

Ludovic Orban, liderul deputatilor PNL, declarat, marti, referitor la proiectul unor deputati ai PSD de modificare a Codului Penal si Codului de Procedura Penala, ca initiatorii vor incetarea luptei anticoruptie si PNL nu il sustine, fiind o noua martea neagra.

Consultari la Cotroceni cu o noua lege Big Brother pe masa. in ce conditii vom fi localizati de servicii

Liderii partidelor politice se intalnesc astazi la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis pentru a se pune de acord cu privire la noua lege Big Brother. Dupa ce pachetul de legi avansat de SRI a fost respins anul trecut de Curtea Constitutionala, presedintele discuta, de la ora 10. 00, cu partidele un nou proiect, a carui prima versiune le-a fost trimisa liderilor de grupuri parlamentare in urma cu o saptamana.

Legea alegerilor locale, adoptata de Camera Deputatilor. Primarii, alesi intr-un tur. Presedintii CJ, de membrii CJ

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind alegerilor locale, cu 278 voturi pentru, 22 impotriva si 14 abtineri. Potrivit proiectului, presedintii Consiilor Judetene vor fi alesi indirect.

Legea alegerilor locale, adoptata. Cum vor fi alesi primarii si consilierii de CJ

Camera a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind alegerilor locale, prin care se stabileste ca presedintii Consiilor Judetene vor fi alesi indirect prin vot secret al consilierilor judeteni, cu majoritate simpla, iar primarii vor fi alesi intr-un singur tur, informeaza Mediafax.

Deputatii au adoptat modificarea Legii alegerilor locale: Presedintii de CJ vor fi alesi prin votul consilierilor. Primarii, alesi intr-un singur tur

Deputatii au aprobat miercuri modificarile aduse la legea alegerilor locale, cu 278 de voturi pentru, informeaza B1 TV. Una dintre cele mai importante modificari la aceasta lege este aceea ca.

O noua lege electorala ar putea schimba RADICAL sistemul politic din Italia

Parlamentul italian a aprobat, luni, o noua lege electorala menita sa aduca stabilitate politica, intr-o tara renumita de zeci de ani prin schimbarile frecvente de Guverne si prin diversele coalitii, relateaza AFP, conform Agerpres.

Primar Arad: Legea alegerilor locale este pe jumatate buna

Primarul Aradului, Gheorghe Falca, este de parere ca legea alegerilor locale este pe jumatate buna. El a subliniat ca alegerea primarului intr-un singur tur este o decizie buna, insa alegerea sefilor de consilii judetene lasa loc jocurilor de culise, informeaza Mediafax.

VIDEO Camera Deputatilor a adoptat trei legi electorale: legea finantarii partidelor reexaminata, legea partidelor politice si legea alegerilor locale

Camera Deputatilor, in calitate de camera decizionala, a adoptat miercuri trei legi electorale - legea finantarii partidelor si campaniilor electorale, reexaminata la cererea presedintelui, legea partidelor politice si legea alegerilor locale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )