Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ludovic Orban, dupa amenda primita de Iohannis: CNCD se transforma in instrument de represiune politica la ordinul PSD-ALDE

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa amenda primita de Iohannis: CNCD se transforma in instrument de represiune politica la ordinul PSD-ALDE

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a primit o amenda de 2. 000 de lei din partea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru utilizarea termenului p. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa amenda primita pentru discriminare: O decizie politica, va fi contestata n instanta

Presedintele Klaus Iohannis califica drept decizie politica amenda de 2. 000 de lei stabilita de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, care a decis cu 5 voturi la 4 ca liderul de la Cotroceni a folosit discriminatoriu termenul penali.

Femeile social-democrate, dupa gafa PNL cu decreteii si declaratia lui Ludovic Orban cu scroafele suite n copaci: Se contureaza un model de comportament agresiv si defaimator impus ca linie de partid de la structurile de conducere ale PNL

Presedintele Organizatiei Femeilor Social Democrate din Romania OFSD), Rovana Plumb, sustine ca este absolut inacceptabil limbajul jignitor al presedintelui PNL, Ludovic Orban, si ca se contureaza un model de comportament agresiv si defaimator impus ca linie de partid de la structurile de conducere ale PNL. Reactia vine dupa ce presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca ne permitem sa tinem beizadelele plantate de PSD si ALDE si toate celelalte partide, si incompetentii, toti oamenii luati de la coada vacii, toate scroafele suite in copac, care populeaza administratia si care si-au batut joc de adevaratii functionari care au incercat sa faca o cariera in adminstratie bazata pe profesionalism.

Codrin Stefanescu, dupa ce Ludovic Orban a spus despre Dancila ca e pe post de mobila: Devine tot mai toxic

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a spus, luni, ca Ludovic Orban devine un personaj tot mai toxic, in contextul in care liderul PNL a afirmat, sambata, despre premierul Dancila ca e pe post de mobila.

Ludovic Orban se va intalni cu Angela Merkel in Germania (surse)

Liderul PNL, Ludovic Orban, va efectua de duminica pana marti o vizita in Germania, unde se va intalni cu mai multi oficiali, inclusiv cu cancelarul Angela Merkel, potrivit unor surse liberale citate de.

Ludovic Orban, atac la George Maior in scandalul protocoalelor secrete: Directorul SRI care a provenit din PSD este cel care a semnat

Presedintele PNL Ludovic Orban a folosit prilejul controverselor create odata cu desecritazarea protocoalelor secrete incheiata de SRI cu diverse institutii din justitie pentru a remarca ca acestea au fost.

Presedintele CNCD sustine ca amenda lui Iohannis va fi anulata: Nu cred ca exista judecator care sa mentina decizia

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), Asztalos Csaba, a scris, pe Facebook, ca amenda de 2. 000 de lei primita de Klaus Iohannis pentru folosirea termenului niste penali va fi.

Scandal urias in CNCD dupa amendarea lui Iohannis

Scandal in interiorul Consiliului pentru Combaterea discriminarii dupa sanctionarea lui Klaus Iohannis pentru utilizarea termenului penali. Presedintele Consiliului se delimiteaza de decizia luata ieri si spune.

Ludovic Orban se ntlneste luni la Berlin cu Angela Merkel - surse

Presedintele PNL Ludodvic Orban va face o vizita de doua zile in Germania in perioada 13-15 mai, in cadrul careia va avea o intrevedere cu Angela Merkel, luni dupa-amiaza, au precizat surse lilberale pentru HotNews. ro.

Tariceanu, dupa afirmatiile lui Iohannis referitoare la bugetul de stat: Realitatea e cu totul alta

Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului, a comentat afirmatiile presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, facute in urma cu cateva zile, referitoare la bugetul de stat pe primele luni din 2018. Tariceanu a.

Petre Daea, reactie dupa contestatia lui Iohannis la CCR: Presedintele a facut un exercitiu juridic, care ii este la indemana

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, luni, Curtii Constitutionale CCR), o sesizare de neconstitutionalitate a legii privind sustinerea crescatorilor de porci invocand faptul ca actul normativ incalca normele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )