Libnet.ro
UNICEF

09:45

Reactia presedintelui PNL, Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis l-a nominalizat ca premier pe Mihai Tudose: Vom incerca sa obtinem respingerea investirii Guvernului

România Liberă România Liberă,
Reactia presedintelui PNL, Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis l-a nominalizat ca premier pe Mihai Tudose: Vom incerca sa obtinem respingerea investirii Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca formatiunea pe care o conduce se va opune categoric investirii Executivului, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Presedintele PSD Ludovic Orban a declarat, dupa cepresedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier, ca partidul sau va face tot posibilul pentru respingerea noului guvern.

Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Nu are niciuna dintre calitatile necesare de a conduce un Guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, ca premierul desemnat, Mihai Tudose, nu indeplineste calitatile necesare pentru a conduce un viitor guvern si ca este convins ca performanta.

Anuntul important facut de Lia Olguta Vasilescu, dupa ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose

Ministrul interimar al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose, ca este foarte posibil sa ramana la carma.

Ludovic Orban, ironii la adresa lui Traian Basescu: Am vazut ca este foarte preocupat in Basarabia (VIDEO)

Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Ludovic Orban a anuntat ca PNL nu propune niciun nume de premier pentru ca nu are majoritate parlamentara. Cu aceasta ocazie, presedintele PNL a lansat o ironie si.

PNL nu a propus niciun premier la consultarile de la Cotroceni. Ludovic Orban: Nu s-a reusit obtinerea unei majoritati (VIDEO)

Delegatia Partidului National Liberal s-a prezentat luni la consultarile de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier. Presedintele liberalilor Ludovic Orban a anuntat ca partidul sau nu a facut.

Reactiile jurnalistilor Romaniei Libere, dupa ce presedintele l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier. Silviu Sergiu: Este inceputul sfarsitului pentru Klaus Iohannis

Jurnalistii Romaniei Libere au comentat, luni seara, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza pe fostul ministru al Economiei, Mihai Tudose, ca premier, la propunerea coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

Tariceanu, lipit ca marca de scrisoare de Dragnea; ii sugerez sa se inscrie in PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a sugerat ieri liderului ALDE Calin Popescu-Tariceanu sa se inscrie in PSD si sa ii lase pe liberali sa vina la PNL, afirmand ca, in ultima vreme, acesta este lipit ca marca de scrisoare de Liviu Dragnea.

Declaratia de avere a presedintelui: Cati bani obtine Klaus Iohannis din salariu si din chirii(VIDEO)

Mai putin bani din chirii, mai multi din salariu. Conform declaratiei de avere a lui Klaus Iohannis din 2017, publicata pe site-ul Administratiei Prezidentiale, din inchirierea caselor pe care le detine,.

VIDEO. Klaus Iohannis: il desemnez pe Mihai Tudose premier. Aceasta criza trebuie terminata cat mai repede. Prima reactie a PSD si PNL. Basescu: Am fost atras intr-o mascarada

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, luni seara, pe social-democratul Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, ca premier. Seful statului si-a motivat decizia precizand ca Romania este intr-o criza politica, fiind necesara incheierea acesteia cat mai curand.

A organizat o mascarada. Traian Basescu, furios pe nominalizarea lui Mihai Tudose: Klaus Iohannis era inteles cu Liviu Dragnea dinainte de consultari (VIDEO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta nominalizarea coalitiei PSD-ALDE pentru functia de premier si de a il nominaliza pe Mihai Tudose a atras furia lui Traian Basescu. Fostul presedinte al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )