Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban explica graba asumarii raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi. Strategia premierului

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban explica graba asumarii raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi. Strategia premierului

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a luat decizia asumarii raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi, in detrimentul unei ordonante de urgenta, pentru ca, in cazul unei OUG, exista riscul sa fie atacata de Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala. continuă pe Antena3

Orban, despre angajarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi: Nu exista niciun motiv pentru a fi considerata neconstitutionala

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu exista niciun motiv ca actul normativ privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin sa fie considerat neconstitutional, subliniind ca se asteapta ca judecatorii CCR sa aplice spiritul si litera Constitutiei si sa tina cont de faptul ca majoritatea romanilor sustine alegerea edililor din doua tururi de scrutin.

Ludovic Orban, explicatii privind motivele asumarii raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi: in cazul unei ordonante de urgenta era riscul sa fie atacata de Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a luat decizia asumarii raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi, in detrimentul unei ordonante de urgenta, pentru ca, in cazul unei OUG, exista riscul sa fie atacata de Avocatul Poporului si sa fie declarata neconstitutionala.

Orban: Am luat decizia de a ne angaja raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul PNL isi va angaja raspundereain Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi. PNL sustine alegerea primarilor cu jumatate +1 dintre.

Oficial. Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi. Facem ce-si doresc oamenii

Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul isi va angaja raspunderea pe proiectul de lege privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Premierul a motivat decizia prin faptul ca Parlamentul a tergiversat discutarea unui proiect mai vechi al PNL referitor la aceasta tema.

Eugen Tomac: PMP sustine PNL in angajarea raspunderii in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

PMP sustine demersul Guvernului Orban de raspunderein Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi, a anuntat, joi, presedintele Eugen Tomac. Este un lucru foarte bun, asa cum am spus inca de.

Ciolos, despre asumarea raspunderii guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi: Cea mai buna varianta Ma bucur ca Ludovic Orban a facut acest pas

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, sambata, la Iasi, ca asumarea raspunderii pe alegerea primarilor in doua tururi este cea mai buna varianta. Ma bucur ca Ludovic Orban a facut acest pas curajos, sper sa o faca si pentru alte proiecte de legi, a afirmat Ciolos, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii: PSD trebuie sa aleaga intre doua rele, alegerea primarilor in doua tururi sau anticipate

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la B1 TV, ca parlamentarii PSD vor avea de ales intre doua rele: fie alegerea primarilor in doua tururi, proiect pentru care Guvernul a anuntat ca isi asuma raspunderea, fie declansarea alegerilor anticipate.

Ludovic Orban: Am facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca prin angajarea raspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a facut o mica nerespectare a intelegerii cu UDMR, dar procedura ii da dreptul formatiunii sa reactioneze si nu este neaparat real faptul ca sistemul cu un singur tur ar fi mai avantajos pentru Uniune.

Deputat USR, atac acid la adresa lui Ludovic Orban: Nu plec dupa fenta PNL

Deputatul USR Ionut Mosteanu considera ca asumarea raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua turui este o fenta PNL.

Orban: Am luat decizia de a ne angaja raspunderea in Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul PNL isi va angaja raspundereain Parlament pentru alegerea primarilor in doua tururi. PNL sustine alegerea primarilor cu jumatate +1 dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )