Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ludovic Orban, intalniri la Bruxelles cu mai multi lideri europeni

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban, intalniri la Bruxelles cu mai multi lideri europeni

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, la intalnirea cu presedintele Consiliului European: Romania sprijina deplin promovarea Agendei Strategice a UE

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri europeni, printre care presedintele Consiliului European, Charles Michel, si negociatorul-sef al Uniunii pentru retragerea Regatului Unit din UE, Michel Barnier.

DISCUTII OFICIALE, LA INCEPUT DE AN Ludovic Orban, in periplu la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de maine pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

Cu cine discuta Ludovic Orban la Bruxelles: intrevederi cu liderii UE si NATO

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, in perioada 7-9 ianuarie 2020, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si NATO.

Prim-ministrul Ludovic Orban, intrevederi cu lideri europeni si ai NATO, la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de marti pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Prim-ministrul Ludovic Orban, intrevederi cu lideri europeni si ai NATO, la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, in perioada 7-9 ianuarie 2020, in vizita de lucru la Bruxel.

Ludovic Orban, prima vizita externa in calitate de premier: intrevederi cu lideri europeni si ai NATO, la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de marti pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Premierul Romaniei merge la Bruxelles, la inceputul saptamanii viitoare. Ludovic Orban se intalneste cu demnitari din prima linie a UE si NATO, printre care Charles Michel, Ursula von der Leyen si Jens Stoltenberg

Premierul Ludovic Orban va fi la Bruxelles, intre 7 si 9 ianuarie, pentru o serie de intrevederi cu lideri din UE si NATO, arata un comunicat de presa transmis duminica de Guvernul Romaniei. Astfel, in prima.

Ludovic Orban, despre situatia din Republica Moldova: nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern

Premierul Ludovic Orban a declara, marti seara, la Bruxelles, ca a discutat cu oficialii europeni despre situatia din Republica Moldova si a transmis ca ceea ce s-a intamplat acolo reprezinta o involutie care creeaza ingrijorare. Din punctul nostru de vedere, nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern, a spus Orban.

Ludovic Orban va face saptamana viitoare prima vizita externa ca premier

Premierul Ludovic Orban va face saptamana viitoare o vizita de lucru la Bruxelles, la sediul institutiilor europene si al NATO, unde se va intalni cu liderii europeni si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Este prima deplasare externa pe care Orban o are in calitate de prim-ministru.

LUDOVIC ORBAN: Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate din luna martie

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, cel mai probabil, din luna martie, a declarat premierul Ludovic Orban.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )