Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ludovic Orban, la Ministerul Educatiei: Procesul de achizitie de tablete continua la toate nivelurile (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, la Ministerul Educatiei: Procesul de achizitie de tablete continua la toate nivelurile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, la Ministerul Educatiei, ca procesul achzitiei de tablete pentru elevi continua atat la nivelul Oficiului National pentru Achizitii. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Procesul de achizitie de tablete continua la toate nivelurile

Procesul de achizitie de tablete continua atat la nivelul Oficiului National pentru Achizitii Centralizate ONAC), cat si al inspectoratelor scolare si administratiilor locale, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Continuam procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Guvernul continua procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online.

LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza predarea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Premierul Ludovic Orban a declarat ca profesorii care refuza sa predea online nu au ce sa caute in sistemul de educatie. Seful Executivului a mai precizat, vineri intr-o conferinta de presa la Ministerul Educatiei, ca achizitia tabletelor continua la toate nivelurile.

LUDOVIC ORBAN: Dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, intrebat fiind daca anul scolar este compromis, ca acesta abia a inceput, iar o mare parte din scoli functioneaza in regim normal. Cum sa fie compromis? . ) Noi am luat special aceasta decizie sa afectam cat mai putin procesul educational, dreptul la educatie al copiilor trebuie respectat, copiii au nevoie sa se duca la scoala, sa tina pasul cu materia, a afirmat Orban.

Ludovic Orban, anuntul care a enervat milioane de parinti. Ce a putut spune dupa infectarea cu COVID-19 a 800 de elevi

O sedinta importanta are loc in aceste momente in cadrul Ministerului Educatiei, acolo unde Ludovic Orban s-a intalnit cu mai multi colegi pentru a discuta modul in care a functionat scoala pana in acest moment, si, de asemenea, pentru a corecta lucrurile care nu au mers bine. Printre declaratiile facute, premierul a refuzat categoric ideea .

intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor lucra impreuna pentru proiectele Bucurestiului, este concluzia intalnirii de vineri intre primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Este o replica celebra in filmul Casablanca. Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe din lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru mobilitatea in Bucuresti tin de colaborarea cu acest minister, a spus Nicusor Dan. Acesta a mai spus ca Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor.

Gabriela Firea dezvaluie adevaratul motiv pentru care a pierdut alegerile. Ce raspuns a primit de la Ludovic Orban

Tensiunea alegerilor continua si dupa aflarea rezultatelor oficiale. Gabriela Firea nu se ascunde sa arate cu degetul vinovatii care i-au sapat groapa si au vrut sa o elimine de la Primaria Capitalei. Cu toate acestea, fostul edil isi accepta infrangerea cu capul sus si da asigurari ca va continua sa lupte in folosul cetatenilor. Cum .

Nicusor Dan, dupa discutiile cu Ludovic Orban si Lucian Bode: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, vineri, la finalul discutiilor cu premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ca Municipalitatea este obligata sa colaboreze cu acest.

Ludovic Orban: in ultimii 12 ani, primarii generali din PSD si Guvernele PSD au tinut Bucurestiul pe loc. Guvernul pe care il conduc este partener loial pentru rezolvarea problemelor mari ale Bucurestiului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la finalul intalnirii de la Ministerul Transporturilor, cu ministrul Lucian Bode si primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, ca Guvernul va sustine toate proiectele.

Ludovic Orban a facut anuntul asteptat de toti romanii. Acum este clar

Vineri, premierul Ludovic Orban a declarat ca, odata cu cresterea numarului de infectari creste si riscul de aparitie a unor restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Ludovic Orban a declarat ca, majorarea numarului de persoane infectate cu noul coronavirus poate fi oprita prin cresterea numarului de persoane care respecta regulile de protejare a sanatatii. El .

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )