Libnet.ro
UNICEF

14:15

LUDOVIC ORBAN: Politia de Frontiera sa ceara actele celor care vin cu masinile personale din Italia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Politia de Frontiera sa ceara actele celor care vin cu masinile personale din Italia

Premierul Ludovic Orban a cerut, astazi, ca politistii de frontiera sa ceara actele celor care intra in tara cu masinile personale pentru a identifica daca acestia vin din zonele unde este focar de coronavirus, precizand ca este complicat sa pui in izolare niste oameni care vin din alte zone. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat ca, in ultimele 24 de ore peste 3. 200 de cetateni din Italia au intrat in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

De ce nu si-a anuntat Ludovic Orban personal decizia de retragere din functia de premier. Liderul PNL a marturisit totul

Ludovic Orban a vorbit despre motivul pentru care nu si-a anuntat personal retragerea din functia de premier desemnat.

Victorie pentru PSD. Numirea lui Ludovic Orban in functia de premier este neconstitutionala

Astazi, luni 24 februarie 2020, inainte de sedinta celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, PNL, in frunte cu Klaus Iohannis, au primit o lovitura dura din partea CCR. Curtea Constitutionala a Romaniei a dat castig de cauza PSD-ului prin decizia sa pe marginea numirii pentru a doua oara a lui Ludovic Orban in functia de .

Supriza pentru PNL. Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constitutionala

Curtea Constitutionala a decis ca a doua desemnare a lui Ludovic Orban nu e constitutionala, potrivit unor surse din cadrul institutiei. Judecatorii CCR au admis sesizarea inaintata de presedintii celor doua camere.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, declara ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General. De altfel, Ludovic Orban a facut o conferinta de presa in care a anuntat propunerea sa partidului de a-l sustine pe Nicusor Dan la Primarie, aceasta fiind insa doar o formalitate, inintea oficializarii deciziei.

LUDOVIC ORBAN: Este extrem de important ca Armata Romana sa fie bine integrata in dispozitivul NATO

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, la bilantul Ministerului Apararii Nationale, ca traim intr-o perioada dinamica in care se genereaza diferite amenintari la adresa Romaniei, vizibile sau mai putin vizibile si este extrem de important ca Armata Romana sa fie bine inzestrata si bine integrata in dispozitivul NATO si cel al Parteneriatului Strategic cu SUA pentru a face fata acestor amenintari si provocari.

Ludovic Orban spune ca CFR Marfa trebuie sa vanda active pentru a inapoia ajutorul de 570 de milioane de euro si da vina pe guvernul Ponta din 2013

CFR Marfa va trebui sa faca vanzari de active pentru a inapoia la buget cei 570 milioane de euro considerati de Comisia Europeana ajutor de stat ilegal, a declarat, luni, premierul interimar Ludovic Orban, citat de Mediafax. Aceasta decizie se datoreaza unui guvern care atunci cand a majorat capitalul, deci practic a acordat un ajutor de stat, nu a notificat catre Comisia Europeana si nu a acceptat acordul Comisiei pentru realizarea acestui ajutor de stat, a spus Orban.

Curtea Constitutionala: Exista conflict juridic privind desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier Iohannis trebuie sa faca o noua propunere. Nu se interzice nominalizarea lui Orban, daca strange majoritate parlamentara intreaga procedura se re

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit, luni, ca exista conflict juridic intre presedinte si Parlament privind desemnarea liderului PNL Ludovic Orban in functia de premier. Conform unui comunicat, CCR a stabilit ca presedintele nu a identificat o majoritate parlamentara din partea careia sa desemneze premierul, astfel ca seful statului trebuie sa faca o noua propunere. CCR nu interzice insa ca Iohannis sa il nominalizeze din nou pe Orban, cu conditia sa stranga o majoritate parlamentara in acest sens, sustin sursele citate. Decizia implica faptul ca procedura de desemnare a premierului se reia de la pasul 1, nominalizarea unui nou candidat.

LUDOVIC ORBAN: Nu este niciun caz diagnosticat cu coronavirus, niciun cetatean roman nu este infectat

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania si a facut apel la populatie sa ia informatii doar din surse oficiale. Orban a precizat ca, data fiind extinderea epidemiei in Italia, Romana trebuie sa intensifice masurile.

Ludovic Orban, atac la Gabriela Firea: E o marioneta, care nu are nicio calitate pentru a conduce Primaria Capitalei

Ludovic Orban a atacat-o dur pe Gabriela Firea, spunand ca este o marioneta, care nu are nicio calitate pentru a conduce Primaria Capitalei.

PNL a decis. Ludovic Orban merge fara un nume de premier la Cotroceni

Conducerea PNL a decis sa nu aiba o propunere clara de premier, Ludovic Orban primind mandat sa mearga la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis si sa sustina desemnarea pe care o va face seful statului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )