Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ludovic Orban: Primele doze de vaccin anti-COVID-19 ar putea sosi in decembrie. Nu exista prioritate pentru ministri si functionari. Vaccinul va fi gratuit, nu si obligatoriu

B1 B1,
Ludovic Orban: Primele doze de vaccin anti-COVID-19 ar putea sosi in decembrie. Nu exista prioritate pentru ministri si functionari. Vaccinul va fi gratuit, nu si obligatoriu

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca primele doze de vaccin anti-COVID-19 ar putea sosi in Romania chiar in decembrie. Acesta a precizat ca primii vaccinati vor fi angajatii din ssitemul. continuă pe B1

Primele doze de vaccin antigripal vor ajunge la lucratorii medicali care lupta cu COVID-19

Primele doze de vaccin antigripal, 7 mii de unitati, achizitionate din Federatia Rusa si livrate in tara in data de 14 noiembrie, vor ajunge in institutiile medico-sanitare din municipiul Chisinau. Mai intai vor fi imunizati lucratorii medicali care se afla in prima linie de lupta cu COVID-19.

Ludovic Orban: Este posibil ca primele doze de vaccin sa soseasca in decembrie. Daca as spune ca suntem pregatiti, v-as minti

Premierul Ludovic Orban a vorbit in aceasta seara la un post de televiziune despre vaccinarea anti-COVID si a spus ca primele doze de vaccin ar putea ajunge in Romania chiar luna viitoare.

Campania de vaccinare anti-COVID-19, discutata in sedinta de Guvern. Ludovic Orban: Sa fim pregatiti pentru a putea demara vaccinarea imediat ce vom accesa primele cantitati

Premierul Ludovic Orban a vorbit, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, despre organizarea campaniei de vaccinare anti-coronavirus in Romania, imediat ce primele doze de vaccin vor ajunge in tara.

COVID-19. Ludovic Orban dezvaluie planul pentru saptamana aceasta

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa sedinta de urgenta pe care a avut-o, luni, cu Nelu Tataru, in contextul tragediei de la Piatra Neamt.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ludovic Orban: Desi a reclamat ca nu a avut sprijin, HoReCa a fost ajutata Noi am majorat pensiile cu cea mai mare valoare efectiva si am crescut investitiile in an de criza

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri seara, despre masurile pe care le-a luat Guvernul PNL in sprijinul diverselor sectoare ale economiei, afectate si ele de epidemia de coronavirus. Orban a sustinut ca.

LUDOVIC ORBAN: Avem un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19.

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

LUDOVIC ORBAN O FELICITA PE MAIA SANDU: Va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, exprimandu-si convingerea ca aceasta va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )